Smuk salat med krebsehaler og perlespelt
Den smukke salat med krebsehaler er lavet på en base af perlespelt og grøn salat. Derudover tilsætter jeg mættende edamamebønner og avocadoskiver, som giver salaten et sandt lukus-twist. Salaten vendes efterfølgende i en skøn dressing med frisk dild, hvilket giver en dejlig forårssmag. Du kan også snildt tilføje flere grøntsager eller urter alt efter, hvad du har på lager.
Måltidssalat med krebsehaler
Måske du er typen, der ikke mener, at salat kan være et fyldstgørende måltid? Denne salat mætter godt takket være edamamebønner, krebsehaler og avocado, og så er der masser af fylde og fibre fra perlebyg. Er du ikke til krebsehaler, smager varmrøget laks også herligt over salaten, og hvis du er fan af begge dele, er der ingen grund til at vælge, for det smager også skønt sammen. Servér evt. noget groft brød til, hvis du har lyst.
Der er mange, som har svært ved at få fisk på bordet, da det ofte kan virke lidt kedeligt. Men denne salat viser netop hvordan, man kan komme udenom den klassiske fisk-med-tilbehør på en lækker og sund måde. Det er en salat jeg særligt elsker at servere til frokost, hvis vi eksempelvis skal spise vegetarisk til aftensmad. Salaten kan serveres året rundt og kan tilpasses efter smag og behag. Hvis du ikke kan finde krebsehaler kan du sagtens skifte dem ud med rejer – det gør desuden salaten mere budgetvenlig.
TIP: Prøv også en salat med bagte gulerødder og varmrøget laks, min go-to frokostsalat, en salat med laksemousse eller en lækker sushi-bowl