Små glimt fra #Herligogærligmad bogreception

P5010196P5010044P5010043P5010093 P5010178P5010205
Jeg siger jer: Dagen i går nærmer sig top 5 over de bedste i mit liv. NØJ! Hvor var det bare helt vidunderligt – intet mindre. Så mange søde mennesker. Så mange kram. Så meget kærlighed.
Dagen startede med en hyggelig frokost med en flok søde Århus-bloggere, og derefter væltede det ind med folk, der fyldte rummet med rare ord og den fineste stemning. Jeg havde slet ikke regnet med at se så mange, og det ærger mig lidt, at jeg ikke fik snakket mere med alle, men jeg håber og tror, at jeg kom hele vejen rundt.
Heldigvis havde Simon, min søster og Maria (verdens mest hjælpsomme menneske aka min assistent) fuldstændig styr på køkkenet og alt det praktiske. De sørgede for, at alle smagsprøverne blev anrettet smukt og at fadene, der hurtigt blev tømt, blev byttet ud, og så skulle jeg ellers bare koncentrere mig om at uddele kram og signere bøger. De var virkelig helt eminente, og jeg kunne seriøst ikke have bikset sådan et fornemt arrangement på benene, hvis jeg ikke havde haft deres hjælp.
Da klokken nærmede sig 17, var mine kinder næsten gået fuldstændig i krampe af at have været trukket helt oppe i øjenkrogene i timevis. De sidste gæster nød solen ude på lystbådhavnen, og så fik vi ellers pakket alt i kasser og fragtet dem op i lejligheden. Her brugte Simon og jeg aftenen på en gåtur ved vandet, hvor jeg ligesom prøvede at fordøje dagens hændelser en smule, og så pakkede jeg gaver ud (TÆNK at folk kom med gaver?! Det havde jeg slet ikke regnet med!), inden jeg hoppede meget træt og helt gennemglad i seng.


I dag er min virkelighed en helt, helt anden. Jeg skal op til 48-timers eksamen i forretningsforståelse og økonomi, og det er… Øh… Ikke lige min spidskompetence. Tal lige om, at gå fra én yderlighed til en anden?! Forhåbentlig kommer de næste to døgn til at flyve forbi lige så hurtigt, som dagen i går, og så ses vi ellers på den anden side.
Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder af lokalerne og arrangementet, men nu må jeg heller stoppe og gå i eksamens-mode. Inden jeg vinker af vil jeg blot sende en stor, stor tak til alle, der deltog i går. Særligt til de af jer, der læser med der ude, som kiggede forbi i går. Det var SÅ hyggeligt at hilse på jer, og jeg håber, I havde en god eftermiddag 🙂

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det var virkelig en fornøjelse at møde dig, Emma. Skørt hvordan man kan blive helt starstruck over at skulle møde dig – og så er du bare så nede på jorden! :-)))
  Tak for lækker mad, en smuk og inspirerende kogebog. Held og lykke med eksamen!
  Kh Mette

  1. Hej søde Mette 🙂 Det var så hyggeligt, at I kiggede forbi. Selvfølgelig(!) er jeg nede på jorden. Tro mig, jeg var meeeget mere nervøs ned dig 😉 Klem!

 2. Jeg fik min bog med posten i sidste uge og glæder mig til at afprøve nogle af retterne.
  Hvor er det en smuk kogebog du (endnu en gang) har kreeret 🙂
  Pøj-pøj med eksamen!

 3. Hej Emma
  Stort tillykke med udgivelsen. Du er SÅ sej, og en stor inspiration på så mange måder 🙂
  Bogen er netop klikket hjem i to eksemplarer – ét til mig selv, og ét til min mor i anledning af mors dag. Dén ved jeg bare, hun bliver glad for!
  Klem Laura

 4. Hvor er det spændende, og hvor er jeg ærgerlig over ikke at være kommet derhen! Jeg havde skrevet det i kalenderen, men lige pludselig fik jeg uventet besøg, og så var det ligesom det.
  Godt at høre du havde en dejlig dag, så er det jo som det skal være!Du er vanvittigt sej, Emma 🙂

 5. Det lyder som en helt fantastisk dag Emma! Du ser simpelthen fuldstændig fantastisk ud! 🙂 held og lykke med 48 timers eksamen. 🙂

 6. Endnu engang tusind tak for et fantastisk fint arrangement og en rigtigt lækker kogebog, Emma! Jeg er virkelig imponeret over hvordan du tog dig tid til at gå rundt og snakke med alle os, som var mødt op – Det synes jeg virkelig er god stil! 🙂 Og jeg kan godt forstå hvis du satte lidt ekstra pris på famile, kæreste og assistent i søndags. Det var så tydeligt de bare ville have du skulle nyde DIN dag i fuldedrag, og det var man slet ikke i tvivl om at du gjorde! Det var SÅ skønt at hilse på dig i virkeligheden, du virker som sådan en hjertevarm person, der virkelig vil folk det bedste 🙂 Nu må jeg hellere stoppe min lange rosende smøre (selvom jeg sagtens kunne forsætte) og ønske dig held og lykke med eksamen i dag!

  1. Hej søde, søde du 🙂 Undskyld det sene svar – jeg har været lidt off siden reception + eksamen, så er ikke lige nået til at svare på kommentarer. Endnu en gang 1000000 tak fordi, I kiggede forbi. Det betød rigtig meget for mig. Dejligt, at I havde en god dag 🙂

 7. KÆMPE tillykke med udgivelsen af din anden kogebog. Det er simpelthen for sejt 🙂
  Fantastisk at det gik så godt med receptionen, og jeg ville selv gerne have kigget forbi, men var ikke rigtig på dansk jord.
  Glæder mig til at tilberede mad fra både din “gamle” og nye bog snarest.

 8. Endnu engang tusind tak for et fantastisk fint arrangement og en rigtigt lækker kogebog, Emma! Jeg er virkelig dybt imponeret over, hvordan du tog dig tid til at gå rundt og snakke med alle os, som var mødt op – Det synes jeg virkelig er god stil! 🙂 Og jeg kan godt forstå hvis du satte lidt ekstra pris på familie, kæreste og assistent i søndags. Det var så tydeligt de bare ville have du skulle nyde DIN dag i fuldedrag, og det var man slet ikke i tvivl om at du gjorde! Det var SÅ skønt at hilse på dig i virkeligheden, du virker som sådan en hjertevarm person, der virkelig vil folk det bedste 🙂 Nu må jeg hellere stoppe min lange rosende smøre (selvom jeg sagtens kunne forsætte) og ønske dig held og lykke med eksamen, som forhåbenligt er gået godt? 🙂

Skriv en kommentar