Salatskål med sort bønnemos
Sort bønnemos ser ikke ud af noget særligt. Men tro mig: Den mexicanske mos af sorte bønner smager fortrinligt! Jeg elsker især at servere den til frisk salat, salsa fyldt med krydderurter, creme fraiche og lune, sprøde nachos. Sådan en skål er simpelthen fest for smagsløgene!
Jeg holder også af at servere den sorte bønnemos i min ‘burritobowl med mexi-kylling‘. Her kombineres mosen med masser af grønt, frisk salsa og kylling, vendt i krydderier og smeltet cheddar.
Vegetarisk mexicansk mad
Den sorte bønnemos er et hit til vegetarisk mexicansk mad. Hvad end den står på tortillapandekager, tacos eller chili sin carne, er den vidunderligt tilbehør. Kombinér mosen med noget friskt grønt og noget lækkert sprødt. Så er du allerede i mål med et skønt, sundt og nærende måltid!
Bagt sort bønnedip
Prøv også at forvandle mosen til den lækreste dip til nachos! Det eneste, du skal gøre, er at fylde mosen i et ovnfast fad. Top med revet cheddarost, og sæt fadet i ovnen i 5-10 minutter til osten smelter, og så får du den lækreste dip til nachos!