Squashchips

Hvis du er på udkig efter en sundere snack, så er disse squashchips lige sagen!

Squashchips er oplagt at servere som en lille appetizer eller snack til et glas koldt hvidvin på terrassen om sommeren, eller som en sprød snack i madpakken om fredagen. Den perfekte sunde hverdagsforkælelse!

squashchips

Squash chips

 

Bedøm denne ret

Snack til 2 personer
forberedelse 10 min / tilberedning 1 time / i alt 1 t 10 min

Ingredienser

  • 1 squash
  • 2 tsk. olivenolie
  • hvidløgspulver eller andre krydderier
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 125 grader. Skær squashen i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern eller siden af et rivejern. Placér skiverne i ét lag på en beklædt bageplade, og pensl dem med en smule olivenolie. Drys med krydderier og salt, og bag derefter chipsene 1 time, indtil de er sprøde.

 

Opbevar chipsene i en lufttæt beholder eller pose.

Find flere opskrifter i samme kategori

Hjemmelavede squashchips

Squashchips er en sund og virkelig dejlig snack – hvad end det er til dig selv eller gæster.

I supermarkederne er der et kæmpe udvalg af sprøde, saltede, krydrede og rustikke kartoffel- og rodfrugtchips, men det er faktisk supernemt at lave sine egne chips i ovnen. Og så kan man tilmed gøre dem en hel del sundere.

I den her opskrift bager jeg mine squash chips af tynde squashskiver, der pensles med olivenolie og krydres med salt og hvidløgspulver. De skal blot i ovnen i 1 times tid, hvor de passer sig selv og bliver lækre sprøde.

 

TIP: er du på udkig efter lidt hverdagsforkælelse, så har jeg massevis af bud! Min personlige favorit er mine sunde, veganske kålchips a la ‘sour cream’ and onion. Har du dog en sød tand, så kan jeg anbefale mine opskrifter på bananchips eller tørret mango med chokolade.

 

squashchips i skål

[/one_half_last]

Flere opskrifter med squash:

Shop the post

- reklamelinks

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Det er svært for mig at gennemskue uden mere info 🙂 Hvor lang tid har du givet dem i ovnen og ved hvilke grader?

Skriv en kommentar