Sund take-away i Århus (video)

Der er masser af lækre takeaway-steder i Århus! Når det skal være nemt og gå stærkt i hverdagen, er det rart at kunne springe over, hvor gærdet er lavest og hente aftensmaden med hjem. Men takeaway behøver altså ikke nødvendigvis at rime på pizza, for mange caféer har god, nærende og hjemmelavet mad på takeaway-kortet.

Bedste sunde take-away i Århus

I videoen har jeg besøgt tre af mine favoritter, der alle serverer gode, fyldige salater og grøntsagsspækket, økologisk mad. Tag med mig på en lille spadseretur rundt i Århus, og del endelig jeres tips i kommentarfeltet ♥

Hvad er din take-away favorit? 

 

Cafe Fika
Web: cafefika.dk
Adresse: Jægergårdsgade 47, 8000 Aarhus, Danmark
Åbningstid: mandag – fredag kl 10 – 20
Telefon: +45 88 71 72 30

Greenilicious
Web: greenilicious.dk
Adresse: Immervad 2-8, 8000 Aarhus, Danmark
Åbningstid: mandag – fredag kl 10 – 20
Telefon: +45 91 80 14 16 

 

Cafe Glad
Web: spisdigglad.dk
Adresse: Frederiks Allé 127, 8000 Aarhus, Danmark
Åbningstid: mandag – fredag kl 09 – 20
Telefon: +45 86 18 77 33

 

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Min favorit er Fika, og jeg kommer der nærmest ugentligt … så sent som i dag har min aftensmad stået på en lækker salat derfra ? Jeg er helt enig i, at Café Glad er supergod, og så synes jeg også, at Green Neighbours ‘Beat the Kale’ er er godt bud på en salat med smæk på smagen ?

Skriv en kommentar