Morgenmadscookies med græskar eller sød kartoffel
Morgenmadscookies er en opskrift fra min kogebog Herlig & ærlig mad. Her laves de med græskar. Men da græskar er jo endnu ikke helt i sæson, laver jeg dem her med søde kartofler. Resultatet er stort set det samme, så brug, hvad du lige kan få fat i eller har på lager. Krydderierne kan du også sagtens variere, og et lille ekstra tip er, at de også smager fremragende tilsat lidt grofthakket chokolade.
Sunde snacks til rejsen
Mine morgenmadscookies serverer jeg dog ikke kun til morgenmad. Denne opskrift udviklede jeg eksempelvis, da jeg forberedte lidt snacks til en lang flytur. Maden ombord på flyet er jo sjældent noget at skrive hjem om, så jeg synes, det er rart at have en madpakke med af noget, der mætter og rent faktisk smager godt.
Derfor slog jeg op på side 58 i min kogebog Herlig & ærlig mad, hvor der gemmer sig den skønneste opskrift på krydrede græskarbarer. De ligner mest af alt kæmpe cookies, men de er sunde nok til, at de kan spise til morgenmad eller som en mættende snack, når sulten kommer snigende. Perfekt til uforudsigelige rejsedage! I stedet for græskar brugte jeg søde kartofler, og resultatet blev lige præcis så lækkert.