Træning som gravid med Emma Kaalund

 

I dagens episode har jeg besøg af Emma Kaalund fra MORtion, som arbejder for at mindske bekymringer og skabe mere bevægelse for gravide og nybagte mødre. Emma har en kandidatgradd i Idræt, og så er hun personlig træner og sundhedskonsulent.

Bliv klogere på træning som gravid med Emma Kaalund

Når man bliver gravid, er der så meget, man får at vide, at man ikke må. Måske du har hørt, at du ikke må løfte tungt, at motion øger risikoen for spontan abort, eller at du på ingen måde må træne dine mavemuskler…

Ja, myter er der nok af. Men sandheden er, at det efterhånden er veldokumenteret, at der er adskillige sundhedsfremmende effekter for både moren og barnet ved at være fysisk aktiv i graviditet. Og at den rette træning for netop dig, afhænger af: dig! Din graviditet, din krop, hvad du har lyst til og mulighed for.

 

LYT OGSÅ TIL: Efterfødselstræning med Emma Kaalund, MARTINYs Podcast 2.0 med Emma Martiny, Egenomsorg og ayurvedisk livsstil med Janni Daugaard

 

 

Inspiration til træning som gravid

Som gravid har jeg haft stor glæde af MORtion podcast, hvor Emma Kaalund er vært sammen med Kristian Bradsted. Podcastet har motiveret mig til at forblive aktiv igennem min graviditet, og så har det hjulpet mig med at få ro på bekymringerne – for dem er der nok af, når man er gravid.

I denne episode af MARTINYs Podcast taler jeg med Emma om, hvordan vi egentlig må træne som gravid. Hvorfor der er så mange myter, og hvordan vi kan justere vores træning gennem graviditeten.

Episoden er både til dig, som er vant til at være aktiv, og som gerne vil vedligeholde det gennem graviditeten. Og til dig, som er blevet gravid og gerne vil bevæge dig mere, for din egen og dit barns skyld.

 

LYT MED HER ELLER I DIN PODCAST APP – Træning som gravid med Emma Kaalund

 

TIP: Læs også om træning som gravid med Marlene Arvin, prøv en gravid-venlig balle- og armtræning eller læs om træning efter fødsel

Find Emma Kaalund her:

Instagram @emmakaalund

Instagram @mortion.dk

www.mortion.dk

 

I denne episode kan du høre om…

… hvorfor Emma begyndte at beskæftige sig med træning for gravide og efterfødende.

… hvad vi egentlig ved om træning og graviditet ud fra forskningen på området.

… hvorfor der er så mange myter om alt det, gravide ikke må.

… hvorfor det er sundt at være fysisk aktiv som gravid.

… konditionstræning under graviditeten.

… styrketræning under graviditeten.

… mavetræning under graviditeten.

… hvordan man kan skrue op og ned for træningsintensiteten i løbet af graviditeten.  

 

LYT OGSÅ TIL: Garderobeglæde med Camilla Højfeldt, Få ro på bekymringerne med Emma Martiny eller At dele livets op- og nedture med Cathrine Widunok Wichmand

 

Anmeld MARTINYs Podcast

Anmeldelser (og især af den femstjernede af slagsen) betyder utrolig meget i iTunes algoritme. Derfor er det en enorm hjælp, hvis du har lyst til at skrive en lille anmeldelse af podcastet. Har du glæde af at lytte med, og vil du anbefale podcastet til andre, så hop ind lige her. Tryk på view in iTunes, og så kan du nemt sende en anmeldelse afsted.

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar