Vaffel sandwich
En sundere version af den klassiske club sandwich? Vi er i hvert fald derhenne af med denne opskrift – sandwichbrød er dog skiftet til lækre glutenfrie boghvedevafler og der bruges honning-dijondressing frem for karrydressing. Jeg lover at de små vaffel sandwich i sandhed er en festlig mundfuld. Luftige og sprøde vafler fyldt med saftig kylling. Tilføj også smeltet cheddar, sprød serranoskinke, frisk salat, cremet avocado og en guddommelig dressing. Ikke dårligt vel?
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er ganske virkeligt. Og måltidet tager ikke mere end blot 30 minutter at trylle frem! Selvom I måske ikke umiddelbart tænker, at vaffel-sandwicherne ser simple ud, lover jeg, at de slet ikke er så avancerede at bikse sammen. Og du vil uden tvivl ikke fortryde at kaste dig ud i opskriften, særligt efter første bid af denne herlige sag. Jeg elsker selv madvafler og laver det både som en let aftensmad eller overdådig frokost. Ofte laver jeg en stor portion, så man også har til frokost dagen efter.
TIP: prøv også min opskrift på madvafler med bagte rodfrugter eller rugvafler med varmrøget laks – eller måske en sød glutenfri vaffel med tahin og appelsin?
Honning-dijondressing
Noget, der er med til at gøre de små sprøde sandwiches ekstra lækre, er dressingen. Den består af mayonnaise, honning og sennep, og har den perfekte kombination af fedme, sødme og syrlighed.