Slip mig løs I en helsekost, og du ser mig ikke de næste timer. Hændelsen ser noglelunde sådan her eller sådan her ud, for jeg elsker at snuse rundt i delikatesse- og specialforretninger og have tid til at udforske hylderne, opdage nye varer og købe mere eller mindre skøre produkter med hjem. Ser jeg et nyt chokolademærke, jeg aldrig har prøvet før, bliver jeg nødt til at købe en smagsprøve, og det samme gælder nøddesmør, sjove meltyper eller sundere chips (af rodfrugter, kål, linser – you name it). Se bare her, hvor glad min søster og jeg var efter at have rippet Wholefoods i USA for selvsamme i sommers ?
For nogle uger siden spurgte Taffel, om jeg mon ville smage deres nye linsechips. Og I kan nok gætte svaret: JA! Helt klassiske kartoffelchips siger mig faktisk ikke særlig meget. Men en ny form for chips på de danske supermarkedshylder? Af linser?! I’m on! Jeg synes, det er mega sejt, at et traditionsbundet brand som Taffel tør at eksperimentere med nye produkter (som de selv siger: “fordi vi kan”), så jeg var super spændt på at smage, om de mon kunne leve op til mine forventninger.
Proteinrige linsechips
Chipsene er lavet af linsemel, og de udemærker sig ved at indeholde 40% mindre fedt end almindelige kartoffelchips og hele 13% protein. Det er én grund til, at jeg ville vælge at sætte dem på bordet, men den første er klart smagen – for de smager virkelig herligt og på ingen måde helse-agtigt.
Linsechipsene er supersprøde og lige tilpas krydret med henholdsvis Sourcream & onion og Dild & purløg. Begge varianter er godkendt af både Simon og jeg – og så skulle jeg hilse og sige, at de især er gode, når de serveres med en cremet dip og et afsnit af Stranger things i sofaen ?
