Video: Vores nye soveværelse

for SengeSpecialisten

Så er det endelig blevet tid til, at jeg kan dele vores nye soveværelse med jer!
Helt tilbage i oktober fortalte jeg, at vi havde besluttet os for at bytte om på rummene herhjemme, så mit kontor blev til et større og mere rummeligt soveværelse, og jeg i stedet fik lidt mindre plads at boltre mig på, nu hvor jeg alligevel så ofte er på shoots eller arbejder ude i byen (og fra sofaen…).
Jeg er virkelig glad for, hvordan vi har fået indrettet os. Lyst, simpelt men alligevel hyggeligt, og så føles det roligt og lidt hotelagtigt – helt sikkert på grund af den overdådige seng fra Auping.


I november var vi et smut forbi SengeSpecialisten udenfor Århus, og her fik vi valgt denne rette seng til vores behov med kyndig hjælp fra en af deres rådgivere. En lille måned efter blev sengen leveret (og samlet!), og vi har derfor nu sovet i vores nye Auping-seng i to måneder. Hvordan dét har været, og hvordan vi har valg indrette soveværelset, kan I høre om i videoen nedenfor.I hører mig ofte prædiker om, hvor vigtig vores nattesøvn er for, at vi kan fungere i vores dagligdag. At god søvn er afgørende for både vores fysiske og mentale helbred er svært at argumentere imod, og for en helse-freak som jeg, der forsøger at passe godt på begge dele, er det helt pinligt at tænke tilbage på, hvor lidt jeg tidligere har prioriteret min søvn. Jo jo, jeg har fået mine 7-8 timer, men det har været på en stenhård madras, med en alt for høj pude og under en gammel sommerdyne – året rundt.

Som I også hører mig fortælle i videoen, var det en virkelig cool oplevelse at få professionel vejledning i SengeSpecialisten, for udover at vi følte os godt klædt på til at vælge den rette seng for os, lærte vi også en hel masse om, hvordan man sikrer sig de bedste forhold for god søvn.
Her under kan I se en lille oversigt over, hvad vi valgte og hvorfor. Hvis I er interesseret i at blive klogere på, hvad der er den rette løsning for jer, vil jeg virkelig anbefale jer at booke en vejledning hos SengeSpecialisten.
Auping Original Box med Valencia hovedgavl
Selve sengen under madrasserne er origial box modellen i størrelsen 180×200. Det er en boxmadras med spiralnetbund og pocketfjedre, som giver både støtte og stabilitet. Der findes 5 forskellige hovedgærder, og vi valgte den nye svævende model Valencia. 

Auping Cresto madras
Madrassen har 5 komfortzoner, der tilpasser og støtter kroppen, og så er der en indbygget topmadras – smart! Man kan vælge mellem forskellige hårdheder, hvor jeg valgte den blødeste (selvom jeg tidligere var overbevist om, at jeg ikke brød mig om at sove for blødt) og Simon en medium. Det lyder skørt, men madrassen giver lidt en følelse af, at man er vægtløs, og at hele kroppen svæver over den, da man bliver støttet de rigtige steder. 
Ringsted Dun dyne
Vores nye dyne er modellen Hyrdinden og Skorstensfejeren fra Ringsted Dun. Dynerne er utrolig lette, luftige og vejer nærmest ingenting, men samtidig er de dejlig lune. Fyldet består af en blanding af mørke, islandske edderdun og lyse moskusdun – en blanding af edderdun og moskusdun i midten hvor varmebehovet er størst, og moskusdun i yderkanterne.
Ringsted Dun pude
Puderne fra Ringsted Dun i modellen Klodshans fåes i tre forskellige højder. Her fik jeg den lave og Simon en medium – og vi kan med det samme mærke i nakken, hvis vi er kommet til at bytte 😉
Et plus, der også er værd at nævne, er at Ringsted Duns leverandører afleverer skriftlig garanti for, at fyldet ikke kommer fra levende dyr, og at de altid overholder alle standarder, så de er sikre på, at fuglene ikke har lidt overlast.

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Ej, det er blevet fint jeres værelse!
  Jeg så igår et afsnit af dokumentarserien “din geniale krop” på dr.dk, som handlede om både søvn og immunforsvaret. Måske ville det lige være noget for dig?
  God onsdag <3

 2. Hej Emma 🙂 🙂 🙂
  Hvor er din fine kjole fra? 🙂
  Jeres soveværelse ser SÅ lækkert og indbydende ud – perfekt kombination af luksus, hotelstil og personlighed

 3. Så flot seng, og god video. Den ser vildt lækker og blød ud. ? Ps. Hvor er dine sutsko fra? Mine fødder fryser helt vildt disse dage

  1. Tak Charlotte! 🙂 Jeg ELSKER mine sutter, haha. De er dog en gave, så jeg ved desværre ikke, hvor de er købt, men der ståre “NOME” på dem 🙂

 4. Det ser mega lækkert ud!
  Åha, hvis bare man fik 7-8 timers søvn.. det kan jeg kun drømme om (ha).

  1. Tak, Camilla 🙂
   Hvorfor synes du, det er svært at få søvn nok? Små børn, eller? 🙂

   1. Nej, der er ikke engang små børn. Jeg har bare virkelig svært ved at falde i søvn – om aftenen. Jeg er dødtræt hele dagen, men når jeg lægger mig i sengen, bliver jeg vågen. Og det hjælper heller ikke på det, at jeg så skal op kl. 5, haha.

 5. Hej Emma,
  Hvor er det blevet helt vildt flot! Jeg er vild med det.
  Må jeg spørge om, hvor skoreolen er fra? Den er lige det jeg leder efter 🙂

Skriv en kommentar