Vlog: Hverdagsvelvære event

Hverdagsvelvære event

Sidste weekend fejrede jeg udgivelsen af min e-bog Hverdagsvelvære til et event i YO Studios. Her havde jeg inviteret 25 skønne kvinder forbi bevægelse, inspiration og en nærende frokost med opskrifter fra e-bogen.

I denne video tager jeg jer med i løbet af dagen, så I kan se, hvordan jeg (og mit hjælpsomme hold, som jeg præsenterer i starten af videoen) gjorde klar, inden dørene blev åbnet. I får også lidt stemingsklip fra selve eventet, der blandt andet bød på en træning med Malene Arvin, der også står bag de 5 træningsvideoer i Hverdagsvelvære

 


KØB DIT EKSEMPLAR AF HVERDAGSVELVÆRE LIGE HER


 

 

Tusind tak..

.. til alle jer, der var en del af dagen! Og også en stor tak til alle jer, der allerede har købt Hverdagsvelvære og har taget hul på opskrifter, træningsvideoer og de gode vaner. Det gør mig simpelthen bare SÅ glad ♥

 


KØB DIT EKSEMPLAR AF HVERDAGSVELVÆRE LIGE HER


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar