Yogaplayliste // Winterflow


Hej med jer ♥
I disse dage skyder vi de sidste billeder til min næste kogebog, og det betyder, at mine arbejdsdage starter ultra tidligt, når vi kører mod photostudiet kl 07. Heldigvis passer det min A-menneske døgnrytme fint, og er jeg god, kan jeg endda liiige nå en halv time på yogamåtten, inden det er op og igang. Og det er altid en god idé med lidt stræk og dybe vejrtrækninger, når jeg ved, det bliver en lang dag med mange bolde i luften.

Jeg tænkte, det var tid til, at jeg delte min seneste yoga-playliste her på bloggen, siden jeg kan se, at mange af jer bruger dem, jeg delte for nogle måneder siden. Dét gør mig glad, så jeg håber, at denne også kan inspirere nogle af jer til at lege lidt rundt på måtten.
Playlisten starter heeelt slow, inden den bygger op med mere energi og motiverende tracks – perfekt til morgen-yoga, hvis man lige skal have vækket kroppen først. Jeg håber, I vil nyde den!

Forresten! Mange af jer har spurgt, om jeg ikke vil dele nogle yogavideoer. Og det vil jeg gerne! Jeg skal bare lige have taget mig mod til – og så skal jeg have fundet ud, hvordan jeg bedst filmer dem hjemme på stuegulvet. En eller anden dag skal jeg nok få mig taget sammen – I promise! ?

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. MEGA lækkert med en opdateret, lækker yoga-playliste – og så glæder jeg mig til de fremtidige yogavideoer, go for it – de små yoga-glimt jeg har set hos dig på instagram ser lovende ud!:) Lige en efterspørgsel: jeg har lyttet en del til din workflow-playliste på spotify (gooood!) – en opdateret version af den ville også være maks lækkert! God aften 🙂

Skriv en kommentar