Ispinde af yoghurtis med bær og müsli
Yoghurtis er supernemt selv at lave. Disse yoghurtispinde er fyldt med müsli og hindbær og er et perfekt mellemmåltid. Den umådelige amaranth müsli giver ispindene knas og lidt at tygge på, imens de friske hindbær pynter og giver yoghurtisen ekstra smag af sommer. Resultatet er ispinde, der mætter og smager syndigt godt uden at være sukkersøde. Jeg har både spist dem som et lille luksus indslag til morgenmaden, og nuppet en med på farten på dage, hvor appetitten ikke var så stor.
Har du lyst til at give opskriften et lille (vegansk) twist, så smager ispindene også herligt med min opskrift på hjemmelavet kokosyoghurt!
Hjemmelavet yoghurtis opskrift med frisk frugt
Det er utrolig simpelt at lave ispinde af yoghurt. Det kræver nemlig ingen ismaskine, æg eller piskning. Det kræver blot yoghurt og en smule sødning for at tage toppen af syrligheden. Man kan lave et hav af smagsvarianter, ved for eksempel at blende forskellig frugt i yoghurten, tilsætte nøddesmør, kakao, stykker af frisk eller tørret frugt, eller måske dyppe dem i chokolade, efter de har været en tur i fryseren? Der er i hvert fald rig mulighed for at være kreativ i køkkenet og komme igang med isproduktionen.