
Ingredienser
- 300 g yoghurt
- 1 spsk. honning
- 1 dl müsli
- 125 g hindbær
Fremgangsmåde
Rør yoghurten sammen med honning. Smag om den er tilpas sød, eller om der skal lidt mere til.
Kom et par hindbær ned i spidsen af ispindformene. Jeg bruger friske hindbær, da frosne gerne skal have et opkog, inden de kan spises, og det ødelægger deres form, så det mere vil blive en mos. Man kan sagtens bruge moste bær – det smager også dejligt, men resultatet er lidt anderledes.
Hæld en smule yoghurt over hindbærene, tilsæt en spiseske müsli, og hæld yoghurt over igen. Fortsæt med at tilsætte hindbær, yoghurt og müsli lagvis, indtil formene er næsten fyldte, men sørg for at alle huller er dækket med yoghurt, så ispindene ikke knækker, når de tages ud af formene.
Stik pinde i isene, og sæt dem i fryseren i minimum 6 timer, indtil ispindene er frosne hele vejen igennem.
Ispinde af yoghurtis med bær og müsli
Yoghurtis er supernemt selv at lave. Disse yoghurtispinde er fyldt med müsli og hindbær og er et perfekt mellemmåltid. Den umådelige amaranth müsli giver ispindene knas og lidt at tygge på, imens de friske hindbær pynter og giver yoghurtisen ekstra smag af sommer. Resultatet er ispinde, der mætter og smager syndigt godt uden at være sukkersøde. Jeg har både spist dem som et lille luksus indslag til morgenmaden, og nuppet en med på farten på dage, hvor appetitten ikke var så stor.
Har du lyst til at give opskriften et lille (vegansk) twist, så smager ispindene også herligt med min opskrift på hjemmelavet kokosyoghurt!
Hjemmelavet yoghurtis opskrift med frisk frugt
Det er utrolig simpelt at lave ispinde af yoghurt. Det kræver nemlig ingen ismaskine, æg eller piskning. Det kræver blot yoghurt og en smule sødning for at tage toppen af syrligheden. Man kan lave et hav af smagsvarianter, ved for eksempel at blende forskellig frugt i yoghurten, tilsætte nøddesmør, kakao, stykker af frisk eller tørret frugt, eller måske dyppe dem i chokolade, efter de har været en tur i fryseren? Der er i hvert fald rig mulighed for at være kreativ i køkkenet og komme igang med isproduktionen.
Ej, sikke en go idé! Især her til sommer hvis det bliver varmt og appetitten svigter lidt, eller hvis man (læs: jeg) bliver rigtig lækkersulten, så er det jo fantastisk med et sundere og mere lækkert alternativ end bare at spise en skål almindeligt skyr 🙂
Virkelig genial idé – lækker inspiration!
Anna – wonderwomanwannabe.dk
Godt du kunne finde inspiration! Du må i gang med isproduktionen 😉
Hi Emma! Your yogurt ice-cream look so yummy!
Next week, I’m going to make some homemade ice-cream, too.
Thank you for sharing this idea!
Wishing you a beautiful weekend!
http://www.thetuliproad.com
TRAVEL| FOOD| LIFESTYLE & about my FASHION line
Ej, hvor er de bare fine! Super god idé 🙂
Tak Christine 🙂
Hvor lyder og ser det både syndigt og madfrækt ud! Og så alligevel helt lovligt. Hvem har ikke lyst til is altid, alle dage på alle tider? 🙂
Ja, jeg har i hvert flad 😀
*fald, naturligvis 😉
Jeg lavede amaranthmüslien i går, og den smagte helt fantastisk, så tusind tak for opskriften. Det kan være, at jeg også skal prøve denne af, de ser nemlig super lækre ud – og is til morgenmad lyder jo helt vidunderligt.
Jeg tænkte på, om du har nogle flere opskrifter med amaranthfrø? Nu har jeg nemlig købt en kæmpe pose, og det kunne være rart med med nogle tips til, hvad de kan bruges til ud over i müsli. 😉
Jeg er glad for at høre, at du synes om müslien! 😀 Nu bliver du i hvert fald nødt til at forsøge dig med ispindene 🙂
Der kommer et par opskrifter med amaranth i min kogebog til januar, men indtil da kan du måske finde lidt inspiration på pinterest: http://www.pinterest.com/search/pins/?q=amaranth
Både min kæreste og jeg var helt vilde med den – der går vist ikke længe, før jeg skal lave endnu en portion, for den forsvinder godt nok hurtigt 🙂
Det lyder godt! 🙂 Og tusind tak for linket, det vil jeg tjekke ud.
haha, nej den forsvinder på mystisk vis altid meget hurtigere, end man skulle tro 😉 Godt I synes om den!