Yoghurtis med hindbær og müsli

Kan jeg friste med en sund is til solrige sommerdage? Eller måske en ispind til morgenmaden?

Hjemmelavet yoghurtis

Yoghurtis med hindbær og müsli

 

Bedøm denne ret

Ispinde til 6 personer
forberedelse 10 min / i alt 10 min

Ingredienser

  • 300 g yoghurt
  • 1 spsk. honning
  • 1 dl müsli
  • 125 g hindbær

Fremgangsmåde

Rør yoghurten sammen med honning. Smag om den er tilpas sød, eller om der skal lidt mere til.

 

Kom et par hindbær ned i spidsen af ispindformene. Jeg bruger friske hindbær, da frosne gerne skal have et opkog, inden de kan spises, og det ødelægger deres form, så det mere vil blive en mos. Man kan sagtens bruge moste bær – det smager også dejligt, men resultatet er lidt anderledes.

 

Hæld en smule yoghurt over hindbærene, tilsæt en spiseske müsli, og hæld yoghurt over igen. Fortsæt med at tilsætte hindbær, yoghurt og müsli lagvis, indtil formene er næsten fyldte, men sørg for at alle huller er dækket med yoghurt, så ispindene ikke knækker, når de tages ud af formene.

 

Stik pinde i isene, og sæt dem i fryseren i minimum 6 timer, indtil ispindene er frosne hele vejen igennem.

Find flere opskrifter i samme kategori

Ispinde af yoghurtis med bær og müsli

Yoghurtis er supernemt selv at lave. Disse yoghurtispinde er fyldt med müsli og hindbær og er et perfekt mellemmåltid. Den umådelige amaranth müsli giver ispindene knas og lidt at tygge på, imens de friske hindbær pynter og giver yoghurtisen ekstra smag af sommer. Resultatet er ispinde, der mætter og smager syndigt godt uden at være sukkersøde. Jeg har både spist dem som et lille luksus indslag til morgenmaden, og nuppet en med på farten på dage, hvor appetitten ikke var så stor.

 

Hjemmelavet yoghurtis opskrift med frisk frugt

Det er utrolig simpelt at lave ispinde af yoghurt. Det kræver nemlig ingen ismaskine, æg eller piskning. Det kræver blot yoghurt og en smule sødning for at tage toppen af syrligheden. Man kan lave et hav af smagsvarianter, ved for eksempel at blende forskellig frugt i yoghurten, tilsætte nøddesmør, kakao, stykker af frisk eller tørret frugt, eller måske dyppe dem i chokolade, efter de har været en tur i fryseren? Der er i hvert fald rig mulighed for at være kreativ i køkkenet og komme igang med isproduktionen.

Yoghurtis med bær

Shop the post

- reklamelinks

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej, sikke en go idé! Især her til sommer hvis det bliver varmt og appetitten svigter lidt, eller hvis man (læs: jeg) bliver rigtig lækkersulten, så er det jo fantastisk med et sundere og mere lækkert alternativ end bare at spise en skål almindeligt skyr 🙂
    Virkelig genial idé – lækker inspiration!
    Anna – wonderwomanwannabe.dk

  2. Hi Emma! Your yogurt ice-cream look so yummy!
    Next week, I’m going to make some homemade ice-cream, too.
    Thank you for sharing this idea!
    Wishing you a beautiful weekend!
    http://www.thetuliproad.com
    TRAVEL| FOOD| LIFESTYLE & about my FASHION line

  3. Jeg lavede amaranthmüslien i går, og den smagte helt fantastisk, så tusind tak for opskriften. Det kan være, at jeg også skal prøve denne af, de ser nemlig super lækre ud – og is til morgenmad lyder jo helt vidunderligt.
    Jeg tænkte på, om du har nogle flere opskrifter med amaranthfrø? Nu har jeg nemlig købt en kæmpe pose, og det kunne være rart med med nogle tips til, hvad de kan bruges til ud over i müsli. 😉

      1. Både min kæreste og jeg var helt vilde med den – der går vist ikke længe, før jeg skal lave endnu en portion, for den forsvinder godt nok hurtigt 🙂
        Det lyder godt! 🙂 Og tusind tak for linket, det vil jeg tjekke ud.

        1. haha, nej den forsvinder på mystisk vis altid meget hurtigere, end man skulle tro 😉 Godt I synes om den!

Skriv en kommentar