Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Ristede boghvedekerner

Ristede boghvedekerner

Drys til 4 portioner personer

Forberedelse /I alt 10 min

INGREDIENSER
  • 1 dl boghvede kerner
Ristede boghvedekerner

Skyl boghvedekernerne grundigt i en sigte, og lad dem dryppe af. Rist derefter boghvedekernerne på en tør pande. Vend rundt ofte, til kernerne er flot gyldne, helt tørre og sprøde.

Opskrift på ristede boghvedekerner

Ristede boghvedekerner er et pivsundt salatdrys, der tilføjer en dejlig nøddeagtig smag og godt med knas. Boghvedekerner (der egentlig er et frø) indeholder masser af fibre og protein, så det er en god måde at tilføje ekstra mæthed til salater og supper.

Skal man skylle boghvede?

Skallerne på boghvede indeholder et farvestof, som nogle er allergiske over for. Derfor er det vigtigt, at du skyller kernerne grundigt, inden du spiser dem. Du behøver dog ikke koge kernerne, inden de ristes, men husk at skylle dem godt.

 

 

ristede boghvedekerner salat

 

ristede boghvedekerner salatdrys

 

 

Ristede boghvedekerner som salatdrys

Jeg elsker at bruge ristede boghvedekerner ovenpå salater. Her bruger jeg det herlige drys over to af salaterne fra min kogebog Grøntsglæde: Gulerods- & fennikelsalat med to slags boghvede samt Enestående efterårssalat

 

Flere opskrifter med boghvedekerner