Body gua sha guide

Kropsmassage med MARTINYs Body Gua Sha er et selvkærligt ritual, som masserer hud, muskler og bindevæv, stimulerer lymfesystemet og øger blodcirkulationen.

En Body Gua sha er et populært redskab til at modvirke cellulite gennem en dybdegående massage af muskler og bindevæv. Det er samtidig et fantastisk redskab til at løsne spændte muskler og lindre skinnebensbetændelse.

 

 

 

Hvordan virker gua sha massage?

Blodcirkulation: Gua sha massage er bevist at øge blodcirkulationen (link til studie). Når blodcirkulation øges, vil huden opleves med mere levende og glødende.

Lymfedrænage: En central del af gua sha massage er lymfedrænage. Lymfesystemet stimuleres af gua sha redskaberne, hvilket modvirker væskeophobninger i kroppen.

Afspænding: Gua sha er et virksomhed redskab til at foretage en mere dybdegående massage af muskler og bindevæv. Bindevævet er det stof, der ligger mellem huden og musklerne. Med tiden bliver bindevævet svagere, hvorfor huden slipper væk fra musklerne, og huden synes med slap og rynket.

 

Bestil din MARTINYs Gua sha her

 

martinys body gua sha

 

Guide til gua sha kropsmassage

Vores MARTINYs Body Gua Sha af grå agat er lige så smuk, som den er funktionel. Formen lægger godt i hånden og er designet, så du kan foretage en dybdegående massage og lave lymfedrænage.

Kropsmassage med gua sha er en populær teknik til at holde huden spændstig, glødende og ensartet.

En smukkere hud dog ikke den eneste årsag til at lave gua sha massage. Det er nemlig også ren selvomsorg, hvor du tager dig tid til at give dig selv en behagelig massage og løsne op for spændinger.

 

Obs: Gua sha kropsmassage anbefales ikke under sygdom, eller hvis du oplever hævede lymfekirtler.

 

body gua sha lår

 

Inden du går i gang med gua sha massage

  • Husk altid at rengøre MARTINYs Body Gua Sha med en mild sæbe inden eller efter brug.
  • Arbejd på ren hud med rene hænder og redskaber. Husk, at du aldrig må arbejde på aktive udbrud.
  • Påfør altid en olie inden behandlingen så du ikke trækker i og skader huden. Prøv en økologisk ansigtsolie eller jojobaolie, der er en billigere olie, som passer til alle hudtyper.
  • Husk at holde dit gua sha redskab fladt mod huden og brug nænsomme tryk.

 

closeup af grå agat body gua sha

Sådan bruger du MARTINYs Body Gua Sha

MARTINYs Body Gua Sha kan bruges på hele kroppen. Lav eksempelvis massage på lår, baller, overarme og mave.

 

 

  1. Olie. Fordel altid olie på kroppen eller lav massagen udenpå stramt, behageligt tøj.
  2. Opvarm musklerne. Brug den rillede side (1) til at varme musklerne op ved at køre frem og tilbage med et behageligt tryk.
  3. Muskelspændinger og problemområder: Massér i dybden med de tre buler (2) ved at grave ned i muskler og bindevæv.
  4. Lymfedrænage: Skrab med de glatte sider 3 + 4) i lange blide stryg, altid i retning mod hjertet. Gentag hvert stryg mindst 3 gange.

 

Obs: Du kan opleve blå mærker (typisk på problemområder) de første gange, du laver gua sha massage. Dette vil forsvinde, når du har lavet behandlingen flere gange – hvor du typisk også vil opleve en synlig forskel på hudens udseende.

 

gua sha redskaber

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar