Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Mexi bowl med pulled beef

Mexi bowl med pulled beef

Mexi bowl med pulled beef af mørbrad

 

Opskrift på mexi bowl med pulled beef

Dennne mexi bowl med pulled beef er fremragende gæstemad. Den er et hit hos både salatelskere og kødspisere. Hvis du vil køre det mexicanske tema helt ud, kan du jo servere margarita eller mojito til ;-)

Ingredienser til mexi bowl

Mexi bowl med pulled beef er sammensat de lækreste komponenter, der smager helt fantastisk sammen:
  • Pulled beef: Lavet af oksemørbrad, så det kan laves på kort tid. Saftigt og velsmagende med mexicanske krydderier!
  • Grønne ris: Risene vendes i en mos af avocado, der giver dem en skøn smag og festlig farve.
  • Sorte bønner: De mexicanske bønner tilføjer yderligere mæthed og fylde tik salatskålen.
  • Frisk salat: Masser af frisk salat er dejligt i den ellers meget fyldige mexi bowl.
  • Cremefraiche: Jeg topper med cremefraiche, der giver et syrligt modspil.
  • Koriander: Top gerne med koriander, hvis du ligesom jeg er fan af krydderurten, der jo virkelig skiller vandene.
 

mexicansk salatskål

 

Hurtig pulled beef

Med oksemørbrad tager det ingen tid at lave pulled beef. Indrømmet: Det er ikke den billigste udskæring, men hvis man ikke har tid til at vente time efter time på at kødet bliver mørt, er det et fremragende (og virkelig, virkelig luksus-lækkert!) alternativ til oksebov.

Mørbraden er fyldt med saft og kraft. Kødet vendes i mexicanske krydderier og simrer i en hjemmelavet BBQ-sauce. Sådan får man en udgive af pulled beef, der ikke bare er hurtig at bikse sammen, men også smager vidunderligt. Smagen er next level, og kan slet ikke sammenlignes med, hvad man får serveret på mexicanske takeaway-steder.

Grønne ris med avocado

De grønne ris får deres farve fra avocado og koriander. Det virker måske lidt skørt at vende ris i avocadomos, men stol på mig: Det smager fantastisk, ser dekorativt ud, og risene bevarer stadig deres konsistens uden at blive forklistrede.