Kulmule opskrift
Kulmule er vidunderlig hvid fisk, der er saftig og fast i kødet. I denne opskrift tilberedes fisken på én pande sammen med ristet blomkål, salvie, græskarkerner og parmesan. Det er en ufattelig nem ret, der er perfekt til travle hverdage, men den kan også snildt serveres for gæster.
TIP: Prøv også min opskrift på bagt blomkål eller dampet rødspætte med sød kartoffelmos
Nem hverdagsmad
I har måske opdaget, at jeg elsker, når hele menuen kan tilberedes i én gryde, én skål eller på ét fad. Måske det stammer fra den gang, vi boede i vores frimærke-lejlighed uden opvaskemaskine og med kun 1 kvadratmeter køkkenbord. Måske det bare er fordi, jeg til tider er lidt små-doven ?
Heldigvis kan dovenskab også væren en god egenskab, når den tvinger os til at være kreative og finde på smarte løsninger, der sparer tid og energi. Og det var præcis sådan denne opskrift på kulmule med salvie og blomkål blev til. På en travl hverdagsaften, hvor jeg var træt og sulten, og selv det at stege fisken på en pande virkede uoverskueligt (så ved man, det har været en lang dag…).
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Flere opskrifter med fisk
Salatskål med laksemousse af varmrøget laks
Salade niçoise med ristede kartofler
Dampet rødspætte med sødkartoffelmos