Kyllingefad med svampe og spelt
Kyllingefad med svampe og spelt er en vidunderlig nem og smagfuld opskrift.
Det smarte ved opskriften er, at svampene ristes og speltkernerne koges i samme fad, som kyllingen steges. Så imens kødet bliver saftigt og skindet sprødt, så får speltkernerne masser af smag og en skøn, næsten risotto-lignende konsistens. SÅ godt, siger jeg jer.
Alt-i-ét-fad med kylling
Jeg elsker, når jeg ikke skal have gang i masser af gryder og pander, men kan samle aftensmaden i ét fad. Og når resultatet tilmed er så lækkert som dette, ja, så vil begejstringen ingen ende tage.
Opskriften allerede er blevet et fast indslag i flere af vores venners hjem, og nu håber jeg, at I vil få glæde af den også. Hvis I har lyst til mere klassisk risotto, kan I erstatte spelt med risottoris og rive godt med parmesan over inden servering. Det smager også drønlækkert, skulle jeg hilse og sige!
Find flere lækre opskrifter med kyllingekød:
Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder
Kyllingelår med gulerodssalat & hindbær
Rugkernesalat med kylling, ost og vaniljedressing
Alt-i-ét kyllingefad med polenta og tomater
Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat