-
Link kopieret
Smørrebrød med laks og rejer
Et smørrebrød med laks og rejer er en klassiker, der passer perfekt til det kolde bord til jul eller påske.
Til disse smørrebrød topper jeg rugbrød med koldrøget eller gravad laks, en lækker dildcreme og rejer. Hver mad toppes også med lidt dild og syltede rødløg, der både pynter og smager!

smørrebrød til 4 personer
Forberedelse /I alt 10 min
INGREDIENSER
Smørrebrød
- 4 skiver rugbrød
- smør
- 4-8 skiver koldrøget eller gravad laks
- 200 g rejer
- syltede rødløg*
- dild
Dildcreme
- 1 dl cremefraiche
- 2 spsk. mayonnaise
- 1 håndfuld dild
- 1 spsk. citronsaft
- salt og friskkværnet peber
DILDCREME
Blend ingredienserne sammen med en håndmixer, til du får en lysegrøn creme med en jævn konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
SMØRREBRØD
Smør rugbrød med smør. Fordel laks, dildcreme og rejer over. Pynt med syltede rødløg og dild, og servér.
NOTER

