Gratis yoga video

Mangler du en yoga video, du kan lave hjemme på stuegulvet helt uden redskaber? Så er du kommet til det rette sted ♥

Når jeg ikke har mulighed for og tid til at besøge mit lokale yogastudie, forsøger jeg altid at holde min rutine ved lige ved at yogastræk hjemme på stuegulvet. Jeg kommer dog hurtigt til at savne holdtimer, hvor jeg kan slå hovedet fra og lade en anden guide mig.

Derfor vil jeg i dette blogpost dele en gratis yogavideo. Jeg håber, den kan bringe glæde og nydelse, når du trænger til at bevæge kroppen.

 

Yoga video – Lav yoga hjemme

Den gratis yoga video, du finder i dette blogpost er fra min e-bog Hverdagsvelvære. E-bogen indeholder 5 forskellige træningsvideoer, som kan laves hjemme på stuegulvet. Alt fra blid yoga og stræk til styrke- og pulstræning.

Videoen er både for nybegyndere og øvede. Hvad end du savner dine ugentlige yogatimer eller netop nu har fået tiden til og modet på at give dig i kast med en ny bevægelsesform.

 

LÆS OGSÅ: Find motivation til at løbe

 

Gratis yoga time for både nybegyndere og øvede

I denne yoga video vil Malene guide os gennem en times yoga.

Der findes mange forskellige former for yoga, og dette flow er inspireret af den dynamiske vinyasa.

Det er en udfordrende og alligevel rolig time, der passer til både nybegyndere og øvede. Ligegyldigt, om du aldrig har dyrket yoga før eller har tilbragt hundredvis af timer på måtten, kan du tilpasse videoen til dit niveau og finde variationer af stillingerne, der passer til din krop, og hvad den har brug for denne dag, denne time.

 

Hvad er yoga?

Yoga er en gammel indisk “videnskab”, der kombinerer åndedrætsteknik, kropstillinger og livsfilosofi. Når man taler om yoga i den moderne verden, menes der dog oftest den fysiske del: Kombinationen af et langsomt og bevidst åndedræt og forskellige mere eller mindre dynamisk flow mellem forskellige yogastillinger.

 

TIP: Lyt til en af mine yoga-playlister lige her

 

Hvad er yoga godt for?

Yoga handler ikke kun om at blive stærk og smidig fysisk – men også mentalt. Det handler om rejsen frem for målet og om at trække vejret, både når det er let, og når det er svært.

Yoga er derfor både godt for krop og sind. Til at styrke og blødgøre, så vi kan klares os gennem livets udfordringer med mere lethed.

Da jeg tog til min første yogatime for snart 10 år siden, kunne jeg ikke nå mine tæer. Jeg blev derfor hurtigt bidt af den hurtige fremgang, jeg oplevede, hvor min krop blev stærkere og mere smidig for hver gang, jeg trådte på måtten. Siden har jeg lært, at yoga handler om så meget mere end det.

 

 

 


Flere gode vaner i Hverdagsvelvære

Opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til en hel uge.

Nemme og nærende hverdagsopskrifter, der alle er favoritter fra mit eget køkken, som jeg laver igen og igen.

5 træningsvideoer lavet i samarbejde med Malene Arvin fra YO Studios. 

Videoerne varer mellem 20-50 minutter, og byder på både Yoga, HIIT-træning, udstrækning, Shape og Barre, som du kan lave hjemme på stuegulvet.

7 inspirerende gode vaner, der kan give dig mere velvære i hverdagen.

Her deler jeg gode råd og min egen erfaring med meditation, mindfullness og små ritualer, som du let kan gøre til en del af din hverdag.

Køb Hverdagsvelvære her.

 

Shop the post

- reklamelinks

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ville blot lige sige mange tak for videoen. Jeg har allerede fulgt den nogle gange, og synes Malene har sådan en behagelig stemme og fin tilgang til øvelserne. ??

  2. Tak for en dejlig session. Jeg er meget enig i, at det er en utroligt inspirerende video med mange gode øvelser, og at Malene har en meget behagelige stemme. Som semi-nybegynder vil jeg dog mene, at tempoet er liiiige hurtig nok . Jeg kunne personligt godt bruge, at man blev lidt mere i hver enkelt øvelse. Kan det tænkes, at I ville kunne tilføje en video, hvor tempoet sættes lidt ned?

Skriv en kommentar