Brombærsauce til mørbrad
Brombærsauce smager syrligt og sødt og har den smukkeste dybt røde farve. Men bare rolig – her er slet ikke tale om en sød marmelade, men en sauce, der er den perfekte balance til det møre kød. En anderledes men utrolig lækker, skøn sauce!
Udover at retten smager som den rene forkælelse, og at den kan anrettes som det smukkeste gourmet-måltid, er det store plus, at den faktisk ikke er så svær at bikse sammen, som man skulle tro. Så mon ikke opskriften skulle prøves?
Perfekt stegt kalvemørbrad
Er du ikke så vant til at tilberede kød, vil jeg anbefale dig at bruge et termometer, for så er der vitterligt intet, der kan gå galt. Skal kødet være rosa, skal du tage mørbraden ud, når kernetemperaturen er i starten af 50’erne (kødet steger lidt videre, når du lader det hvile). Er du ikke så meget til røde bøffer, skal den ud, lige før temperaturen runder 60 grader.
TIP: Prøv også min opskrift på fyldt mørbrad med soltørrede tomater
Find flere opskrifter på skøn gæstemad:
Quino-paneret laks med pastinakfritter og ristet aïoli
Grøn risotto med spinat og ærter
Risottofad med kylling og fennikel
Lammeskank. med pastinakmos og sprøde rodfrugter