Marinerede lammekoteletter
Lammekoteletter marinerer jeg i olivenolie, citronsaft og honning. De smages desuden til med hvidløg og rosmarin, der passer perfekt til lammekød.
Sådan en lækker lammekotelet smager fantastisk, når den bliver grillet. Men du kan også snildt bare tilberede den på en pande, som beskrevet i opskriften.
Ristede gulerødder med butterbean-dip
Til de skønne marinerede koteletter serverer jeg tilbehør af ristede gulerødder. Gulerødder smager vidunderligt, når de har været en tur i ovnen, og det er både nemt og billigt.
For at gøre serveringen ekstra særlig, anretter jeg de ristede gulerødder på en cremet butterbean-dip. Men kunne også servere dippen ved siden af, og holde salat og dip adskilt. Men jeg synes, det er smuk ud anrettet sammen på et fad. Og så smager det altså virkelig dejligt ?
TIP: Prøv også denne opskrift på lammekrone med urter og pistacie.
Flere opskrifter med lam
- Mellemøstlig moussaka med lam og auberginer
- Lammekødboller og æg i tomatsauce
- Shephardspie med græskarmos
- Græske lammekoteletter med kikærtesalat
- Lammekølle med dukkah og knuste kartofler
- Lammeculotte på grill