Græsk quinoasalat
Denne opskrift på græsk quinoasalat er en skøn måltidssalat. Den er fyldig og frisk på samme tid, fyldt med grøntsager, cremet feta og oliven. Quinoaen vendes i tomatpure og krydderier, hvilket giver den en særlig skøn smag.
Jeg holder af at servere salaten lun – gerne med en yoghurt-dip og sprøde pitachips. Lav dog gerne en stor portion, for quinoasalaten smager også herligt koldt som frokost dagen efter.
Måltidssalat til vinterhalvåret
Når det bliver koldt og gråt udenfor, får vi lyst til lunende, mere bastante retter, der kan give os varmen. Færre salater og flere gryderetter. Færre rå grøntsager og flere bagte, ristede, dampede, kogte. Heldigvis er det meget praktisk, for vintermånedernes råvarer (rodfrugter, kål, rodfrugter, kål) smager ofte bedst sådan. Men skulle du en dag alligevel få lyst til at spise salat til aftensmad, er denne lune quinoasalat lige sagen. Den er mættende og fyldig af en salat at være, og så er den proppet med masser af god smag fra bagte peberfrugter, oliven og feta.
TIP: Prøv også min opskrift på en skøn quinoasalat med jordbær som et sommerligt alternativ
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.