Opskrift på mexicanske kartofler
Mexicanske kartofler er lyn-hurtigt blevet et storhit herhjemme. I ved, at jeg elsker mexicansk-inspireret mad, og det her er ingen undtagelse. Ja, faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at de sprøde kartoffelskiver vinder over klassiske tacos. Og de udkonkurrerer let(!) de kedelige, vakuumpakkede wraps, som mange forbinder med mexi-mad.
TIP: Prøv også denne opskrift på lækre vegetar tortillas

Kartofler med mexicansk topping
Opskriften på mexicanske kartofler er super simpel, og den kan varieres i det uendelige, alt efter hvad, du har i køkkenskabene.
Fremgangsmåden er som følger: Bagekartoflerne skal blot skæres i skiver, pensles med olie og krydres, inden de ryger en tur i ovnen. Derefter kan de toppes med lige det, du er i humør til.
For en mexicansk udgave topper jeg med cheddar, der bages med i ovnen til slut, så osten smelter. Og så kommer der salsa, avocado, cremefraiche, sorte bønner og nachos over. Et rent mexicansk festmåltid!
Du kan også prøve at forvandle de mexicanske kartofler til en ret inspireret af andre verdenskøkkener. Prøv eksempelvis at lave dem med mozzarella, bagte tomater og italienske vibes. Eller at give dem et spansk-twist med chorizo og oliven og manchego. Eller hvad med Banh mi-fyld a la en vietnamesisk sandwich?
Besøg min Facebook-side for flere opskriftvideoer
Mexicansk inspireret mad
Jeg har mangle lækre opskrift med mexicansk mad her på bloggen. Prøv nogle af mine favoritter her: