
Ingredienser
- 1 del akvavit
- 3 dele tonic
- Isterninger
- 1 skive lime
- Agurke strimler
Fremgangsmåde
Fyld et glas med is. Høvl to lange skriver agurk med en kartoffelskræller, rul dem sammen, og kom dem i glasset sammen med en skive lime.
Hæld først akvavit i glasset, top med tonic, sérver og nyd.
Snaps til påskefrokosten
Påske betyder påskefrokost, og påskefrokost betyder snaps! Uheldigvis er jeg langt fra begejstret for snaps, faktisk så lidt at jeg altid springer den over, selv når der kommer sild og karrysalat på bordet. Men i min Snaps & Tonic bliver smagen mildere, når du blander den med tonic og resultatet bliver en skøn påskedrink!
Efter at have lavet denne drink, har jeg nu lavet planer om at skrive tonic på huskelisten til fremtidige påskefrokoster, for hvem siger, at snapsen skal drikkes rent i stedet for at indgå i en lækker drink? Om ikke andet, ville det være en perfekt, påsket velkomstdrink, hvis man inviterer på festligheder i ferien.
TIP: prøv også min cocktail med solbærsnaps og hindbær eller måske en (rigtig) gin & tonic med grape og jordbær
Gin og tonic med snaps?
Til min Snaps & Tonic brugte vi den fine Aalborg Jubilæumsakvavit, der passede perfekt til drinken. Alt i alt blev det et vaskeægte nordisk spin på en gammel klassisker. Gin & Tonic er uden tvivl min yndlingsdrink, fordi den altid er så forfriskende, simpel og god. Her skiftede vi gin ud med akvavit, og resultatet er overraskede lækkert og læskende. Den perfekte drink i påsketiden!
(Aalborg Jubilæumsakvavit er tilsendt til test)
Øhm burde den ikke hedde snaps og tonic og ikke gin og snaps??
Du har ret, det er rettet 🙂