Påske cocktail // Snaps & Tonic

P1010121
Påske betyder påskefrokost, og påskefrokost betyder snaps! Uheldigvis er jeg langt fra begejstret for snaps, faktisk så lidt at jeg altid springer den over, selv når der kommer sild og karrysalat på bordet.
P1010145
I går aftes tog vi dog alligevel hul på snapsen, den fine Aalborg Jubilæumsakvavit, og biksede en fredagscocktail sammen; Et vaskeægte nordisk spin på en gammel klassisker.  Gin & Tonic er uden tvivl min yndlingsdrink, fordi den altid er så forfriskende, simpel og god. Her skriftede vi gin ud med akvavit, og resultatet er overraskede lækkert og læskende.
P1010147
Jeg har nu lavet planer om at skrive tonic på huskelisten til årets påskefrokost, for hvem siger, at snapsen skal drikkes rent i stedet for at indgå i en lille sjus? Om ikke andet, ville det være en kanon, påsket velkomstdrink, hvis man inviterer på festligheder i ferien.

P1010142

Snaps & Tonic (1 drink)
1 del akvavit
3 dele tonic
Isterninger
1 skive lime
Agurke strimler

Fyld et glas med is. Høvl to lange skriver agurk med en kartoffelskræller, rul dem sammen, og kom dem i glasset sammen med en skive lime. 
Hæld først akvavit i glasset, top med tonic, sérver og nyd. 

P1010136
(Aalborg Jubilæumsakvavit er tilsendt til test)

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar