Påske cocktail // Snaps & Tonic

Uanset om du normalt er til snaps eller ej, så synes jeg uden tvivl at du skal prøve denne påskelige drink! Min Snaps & Tonic er den perfekte måde at holde fast i traditionen med snaps men på en moderne og (langt mere) smagfuld måde, hvis du spørger mig. Altså smagfuld fordi jeg normalt ikke bryder mig om snaps! Drinken smager meget som den klassiske gin & tonic og er både læskende og frisk.

snaps & tonic

Snaps & Tonic

 

Bedøm denne ret

til 1 personer

Ingredienser

  • 1 del akvavit
  • 3 dele tonic
  • Isterninger
  • 1 skive lime
  • Agurke strimler

Fremgangsmåde

Fyld et glas med is. Høvl to lange skriver agurk med en kartoffelskræller, rul dem sammen, og kom dem i glasset sammen med en skive lime. 
Hæld først akvavit i glasset, top med tonic, sérver og nyd. 

Find flere opskrifter i samme kategori

 

Snaps til påskefrokosten

Påske betyder påskefrokost, og påskefrokost betyder snaps! Uheldigvis er jeg langt fra begejstret for snaps, faktisk så lidt at jeg altid springer den over, selv når der kommer sild og karrysalat på bordet. Men i min Snaps & Tonic bliver smagen mildere, når du blander den med tonic og resultatet bliver en skøn påskedrink!

Efter at have lavet denne drink, har jeg nu lavet planer om at skrive tonic på huskelisten til fremtidige påskefrokoster, for hvem siger, at snapsen skal drikkes rent i stedet for at indgå i en lækker drink? Om ikke andet, ville det være en perfekt, påsket velkomstdrink, hvis man inviterer på festligheder i ferien.

TIP: prøv også min cocktail med solbærsnaps og hindbær eller måske en (rigtig) gin & tonic med grape og jordbær

P1010121

P1010145

Gin og tonic med snaps?

Til min Snaps & Tonic brugte vi den fine Aalborg Jubilæumsakvavit, der passede perfekt til drinken. Alt i alt blev det et vaskeægte nordisk spin på en gammel klassisker. Gin & Tonic er uden tvivl min yndlingsdrink, fordi den altid er så forfriskende, simpel og god. Her skiftede vi gin ud med akvavit, og resultatet er overraskede lækkert og læskende. Den perfekte drink i påsketiden!

(Aalborg Jubilæumsakvavit er tilsendt til test)

P1010147

 

 

snaps & tonic

snaps & tonic

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar