Gin og Tonic med jordbær og grape

Forestil jer en klassisk Gin & Tonic med sommerlig smag af jordbær og et syrlig twist af grape. Sød, frisk og lyserød. What’s not to like?!

Denne lækre G&T med jordbær og grape er en smuk og sommerlig cocktail, der både imponerer på smag og udseeende.

Gin & Tonic med jordbær & grape

 

Bedøm denne ret

Drink til 2 personer
tilberedning 10 minutter /

Ingredienser

  • 1 grapefrugt
  • 1 håndfuld jordbær
  • isterninger
  • 5 cl gin pr drink
  • Tonic vand efter behag
  • evt. rød skovsyrer til pynt

Fremgangsmåde

Filetér grapefrugten: Skær top og bund af, stil frugten på et skærebræt, og skær så forsigtigt skrællen af. Frigør grape-fileterne over en skål, så du gemmer saften. Pres til sidst den resterende saft ud af hinderne ned i skålen. 

Skær jordbærrene i skiver. 

Fyld glassene med isterninger, og kom en håndfuld jordbærskiver og 3 grape-fileter ved. Hæld 1-2 spsk. grapesaft, gin og tonic i glasset, og pynt evt. med lidt skovsyrer. Servér straks.

Find flere opskrifter i samme kategori

gin & tonic med jordbær og grape

Sommerlig cocktail

Gin og tonic med jordbær og grape nød min søster og jeg som en sommerlig fredagstreat af en cocktail.

Dét var tiltrængt, for denne uge har nemlig været lidt hård. Jeg blev frygtelig syg i mandags (I ved den slags, hvor man virkelig ikke kan andet, end at ligge vandret), og da jeg endelig var ovenpå igen, ventede der to dages photoshoots. Det betød nul almindelig kontortid, og at jeg pludselig var ret langt bagud, hvad gælder deadlines, to-do-lister og hverdagspligter. Pew! Forhåbentlig når jeg at catche lidt op i løbet af weekenden, men nu? NU er det fredag og fyraften(!).

Gin and tonic med jordbær og grape

Da uret slog fyraften, diskede jeg op med to smukke, lyserøde gin and tonics. En G&T er uden tvivl en af mine yndlingsdrinks, og denne udgave med søde jordbær og syrlig grape er ganske enkelt vidunderlig.

Gin og Tonic med jordbær og grape

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar