Gin og Tonic med jordbær og grape

Forestil jer en klassisk Gin & Tonic med sommerlig smag af jordbær og et syrlig twist af grape. Sød, frisk og lyserød. What’s not to like?!

Denne lækre G&T med jordbær og grape er en smuk og sommerlig cocktail, der både imponerer på smag og udseeende.

Gin & Tonic med jordbær & grape

 

Bedøm denne ret

Drink til 2 personer
tilberedning 10 minutter /

Ingredienser

  • 1 grapefrugt
  • 1 håndfuld jordbær
  • isterninger
  • 5 cl gin pr drink
  • Tonic vand efter behag
  • evt. rød skovsyrer til pynt

Fremgangsmåde

Filetér grapefrugten: Skær top og bund af, stil frugten på et skærebræt, og skær så forsigtigt skrællen af. Frigør grape-fileterne over en skål, så du gemmer saften. Pres til sidst den resterende saft ud af hinderne ned i skålen. 

Skær jordbærrene i skiver. 

Fyld glassene med isterninger, og kom en håndfuld jordbærskiver og 3 grape-fileter ved. Hæld 1-2 spsk. grapesaft, gin og tonic i glasset, og pynt evt. med lidt skovsyrer. Servér straks.

Find flere opskrifter i samme kategori

gin & tonic med jordbær og grape

Sommerlig cocktail

Denne lækre gin og tonic med jordbær og grape er en af mine favoritter! Ikke nok med at den er fantastisk smuk at servere, så smager den også helt vidunderligt. En gin & tonic er uden tvivl generelt en af mine favoritdrinks. Og når man så kombinerer den med friske jordbær og lækker grapefrugt… Så bliver det altså ikke bedre! Den perfekte sommerlige drink, der bør serveres på terrassen på en lun sommeraften. (Selvom jeg også kan skrive under på, at den smager godt en fredag aften til netflix og nul-planer…!)

TIP: Prøv også mine andre opskrifter på drinks såsom min cocktail med solbærsnaps, en lavendel-honning cocktail eller måske en sød, påsket Snaps og Tonic?

 

Gin and tonic med jordbær og grape

Når uret slår fyraften, er der ingen bedre måde at fejre det på end med en skøn cocktail. Om man får gæster eller blot vil skabe lidt ekstra hygge og fredagsstemning med en drink til madlavning, så slår denne cocktail aldrig fejl. Den ville uden tvivl også passe perfekt til en skøn tøseaften med veninderne! Og så klager man altså ikke over den fine farve… hvem vil sige nej til en smuk, lyserød gin og tonic?

TIP: Servér denne sommerlige cocktail med en lækker grillmenu – find evt. inspiration til din grillmenu lige her

Gin og Tonic med jordbær og grape

Shop the post

- reklamelinks

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar