Rugkernesalat med vaniljedressing
Min rugkernesalat topper jeg med en skøn vaniljedressing. Dressingen er først brugt til at marinere tynde skiver af pære, så de får en dejlig sød-syrlig smag. Derefter vendes både pære og dressing i salaten.
Vaniljekornene kan sagtens undværes, hvis du ikke lige har det i skabet, men jeg vil virkelig anbefale dig at give det et forsøg, for det er med til at gøre salaten ekstra særlig.
TIP: Prøv også min quinoasalat med kylling og jordbær
Salat med blåskimmel – eller din favorit-ost
Som et ekstra lille twist tilsætter jeg også små bidder af mild blåskimmel til min rugkernesalat. Jeg ved godt, at det virkelig er en smagssag, så hvis du ikke er den store fan af ‘mugost’ (det er jeg egentlig ikke – men jeg elsker det i en salat som denne), kan du blot undlade det eller bruge din favorit som alternativ. Parmesan, brie, feta – jeg er sikker på, at det alt sammen vil smage herligt.
Find flere lækre opskrifter med kyllingekød:
Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder
Kyllingelår med gulerodssalat & hindbær
Kyllingefad med grøn fennikelsalat
Alt-i-ét kyllingefad med polenta og tomater
Fyldt kyllingebryst og perlebygsalat