6 min core træning

Jeg har sammensat en 6 min core træning til dig, der har lyst til at få bevæget kroppen på kort tid. I denne video træner du dit core gennem simple men effektive øvelser.

Med en stærk mave og ryg, vil du kunne bevæge dig mere sikkert og frit gennem anden træning. Et stærkt core giver derudover andre fordele såsom en bedre holdning og mindre chance for at få problemer med ryggen. Med det i baghovedet har du så ikke lyst til at bruge 6 minutter på videoen herunder?

Rul din måtte ud og giv lidt kærlig bevægelse til kroppen. Rigtig god fornøjelse ♥

 

Hvis du ønsker musik til din 6 min core træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

TIP: Prøv også en 10 min core træning eller denne 2 min planke challenge, hvis du har lyst til mere træning af mavemusklerne. Jeg elsker også at kombinere denne coretræning med min arm- og bentræning. Med blot 2 videoer kommer man hele kroppen i gennem!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar