10 min core træning

Jeg både elsker og hader core træning. Elsker, fordi det er udfordrende og kan gøres super effektivt. Hader, fordi det kan være så drøn hårdt! Her finder du den perfekte 10 min core træning, der er tilpas udfordrende og nok skal kunne mærkes i maven. Du vil næsten med garanti få sved på panden, men alle niveauer kan være med.

Vores core er vigtigt at holde stærk, for det er essentielt i al bevægelse. Gennem et stærkt core er du altså mere beskyttet ift at undgå rygskader og -smerter. Med en stærk mave og ryg, vil du også kunne bevæge dig mere sikkert og frit gennem anden træning, og så er det også med til at give en god holdning. Der er altså mange fordele ved, at styrke sit core!

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

 

Har du fået blod på tanden efter mere coretræning? Så kombiner denne video med min 6 min core træningsvideo og afslut med en 2 min planke challenge – så garanterer jeg, at du kan mærke dit core dagen efter!

10 min core træning

TIP: Var du vild med denne skønne 10 min core træning? Prøv også min pilates træning eller styrkende HIIT træning

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar