2 min plank challenge

Er du klar på en udfordring? Så hop med på min plank challenge! Den tager bare 2 minutter, og jeg lover, at du kan klare den.

Gennem de to minutter bliver du guidet gennem forskellige planker, der styrker hele dit core. Planken er en fantastisk og alsidig øvelse, der både styrker ryg og mave. Med et stærkt core beskytter og stabiliserer du også din rygsøjle. Så der er god grund til at tage planken med i din træning! Uanset om du blot har to minutter til denne challenge eller om du mangler en sidste udfordring efter din træning, så er jeg sikker på at din krop vil takke dig for at bruge 2 minutter på at styrke den.

Det er sjovt, hårdt og jeg garanterer, du vil få sved på panden.

 

TIP: Hvis du ikke har erfaring med planke-øvelser, kan du lave alle øvelser på knæene. 

 

 

PRØV OGSÅ min arm- og rygtræning, liggende bentræning eller et dynamisk yoga flow

 

Rul din måtte ud og giv dig selv en udfordring. Rigtig god fornøjelse ♥

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar