
Ingredienser
Æggewraps
- 6 æg
- 1 tsk. salt
- smør til stegning
Fyld
- 400 g koldrøget laks
- 2 modne avocadoer
- 50 g frisk spinat
- 150 g flødeost naturel
- saft af ½ citron
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg 4-6 helt tynde æggewraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber. Rul wrappen sammen, og servér straks.
Æggewraps med laks
Æggewraps med laks er en herlig hverdagsopskrift. Kombinationen af laks og avocado er en evig favorit hos mig, og det er så godt, når det med smørreost i de skønne wraps!
Wrapsene serverer jeg som aftensmad på dage, hvor det gerne skal gå lidt stærk. Og så er de også virkelig gode til madpakken, så lav gerne en ekstra stor portion. Så kan de bruges i dagene efter som et mere proteinrigt alternativt til brød.
TIP: Prøv også min opskrift på spinatpandekager eller disse grønne kyllingewraps eller crepes med skinke, ost og æg.
Nemme wraps af æg
Mine æggewraps består udelukkende af æg og lidt salt, men de bliver dejligt fleksible og kan sagtens holde på fyldet uden at gå i stykker. De er et rigtig godt og mættende, proteinrigt alternativ til brød.
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Find flere opskrifter på opskrifter med æg
- Humshuka – shakshuka på bund af hummus
- Salade niçoise med ristede kartofler
- Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh
- Æggekage med laks, squash og spinat
- Spejlægsreder med gulerod, sprød ost og chia-karse