Æggewraps med laks & avocado

Opskriften, I får her under, er en ultra nem og ganske sund hverdagsopskrift på æggewraps med laks og avocado.

Wrapsene er nemme og hurtige at lave, og så mætter de virkelig skønt. Perfekt som en hverdagsaftensmad eller som et luksusindslag i madpakken.

Æggewraps med laks

Æggewraps med laks & avocado

 

Bedøm denne ret

Hovedret til 4 personer
forberedelse 20 min / tilberedning 15 min / i alt 35 min

Ingredienser

Æggewraps

  • 6 æg
  • 1 tsk. salt
  • smør til stegning

Fyld

  • 400 g koldrøget laks
  • 2 modne avocadoer
  • 50 g frisk spinat
  • 150 g flødeost naturel
  • saft af ½ citron
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg 4-6 helt tynde æggewraps.

Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber. Rul wrappen sammen, og servér straks.

Find flere opskrifter i samme kategori

Æggewraps med laks

Æggewraps med laks er en herlig hverdagsopskrift. Kombinationen af laks og avocado er en evig favorit hos mig og derfor er denne opskrift efterhånden blevet lavet mange gange herhjemme. Fyld endelig med hvad du har lyst til – jeg kan også anbefale hummus/halloumi eller pesto/kylling som to gode kombinationer til de her wraps. Selvom jeg næsten altid vælger denne variant med smørreost, laks, avocado og spinat.

Wrapsene serverer jeg som aftensmad på dage, hvor det gerne skal gå lidt stærk. Og så er de også virkelig gode til madpakken, så lav gerne en ekstra stor portion. Så kan de bruges i dagene efter som et mere proteinrigt alternativt til brød.

 

TIP: Prøv også min opskrift på spinatpandekager eller disse grønne kyllingewraps eller crepes med skinke, ost og æg.

 

Nemme wraps af æg

Mine æggewraps består udelukkende af æg og lidt salt, men de bliver dejligt fleksible og kan sagtens holde på fyldet uden at gå i stykker. De er et rigtig godt og mættende, proteinrigt alternativ til brød.


Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.

Find flere opskrifter på opskrifter med æg

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar