Opskrift på grønne kyllingewraps
De grønne kyllingewraps er et fantastisk indslag til madpakken. Til sommerens standture eller med i rygsækken på en vandretur. Wrapsene er nemlig nemme at transportere, og de forbliver lækre i mange timer, efter de er lavet. Og så er de altså bare mere spændende end en tør rugbrødsklapsammen, selvom hjemmebagt rugbrød ellers ikke er noget, der skal kimses af.
Wrapsene kan sagtens tilberedes aftenen forinden og opbevares i køleskabet natten over. Jeg har derfor sommetider lavet opskriften til aftensmad, men så valgt at lave dobbeltportion, så jeg kunne lave madpakke til dagen efter i samme snuptag.
TIP: Andre madpakkefavoritter er mine pølsehorn , bløde gulerodsbrud eller en lækker måltidssalat.
Kyllingesalat med ricotta og pesto
Fyldet i kyllingewrapsene er en virkelig god kyllingesalat, som jeg laver med grøn pesto og ricotta. En kyllingesalat, som jeg tidligere har delt opskrift på i disse fyldte søde kartofler.
Smagen af pocheret, trevlet kylling rørt med cremet, mild ricotta og en smagfuld pesto er simpelthen så god. Og så har man både kyllingekød og dressing i én, da ricotta og pesto sammen sørger for, at kylingekødet forbliver saftigt og wrapsene ekstra smagfulde. Helt uden at der løber dressing ud af bunden af wrapsene 😉
TIP: Prøv også at fylde dine spinatpandekager med laksemousse, en mættende hytteostsalat eller den klassiske hønsesalat. De smager også skønt med falafel eller fiskefrikadeller.
Spinatpandekager til kyllingewraps
Til min opskrift på kyllingewraps bruger jeg grønne(!), saftige spinatpandekager. De er lige så sunde, som de er ud – og så smager de tilmed helt fantastisk! Pandekagerne er sprængfyldt med spinat, der giver den flotte grønne farve, men de smager forholdsvis mildt, neutralt og slet ikke farligt grønt.
Som alternativ til spinatpandekagerne kan du bruge boghvedepandekager, æggewraps eller madpandekager med surdej. Du kan også købe færdige fladbrød i en mellemøstlig butik eller bruge mexicanske tortillapandekager.