Fad med kylling og polentagrød
Alt i ét fad med kylling er drøn nem og utrolig lækker aftensmad.
Så snart polentagrøden er rørt sammen, samles alle ingredienserne i ét fad, og her skal de blot hygge sig og simre, indtil der er serveret. Den perfekte hverdagsaftensmad!
Efter tilberedning er polentragrøden perfekt cremet, og kyllingen er sprød og saftig. Tomater, løg og oliven giver en skøn smag til retten, og fetaosten smelter en smule ud i grøden, hvilket kun gør retten endnu mere fantastisk.
Alt i et fad med kylling smager fremragende toppet med masser af frisk persille og serveret med letbitter rucolasalat. Og gerne en god rødvin, hvis det er fredag (eller tirsdag… det siger jeg heller ikke noget til) … 😉
TIP: Lav en ekstra portion polenta til sprøde polentafritter eller den lækreste frokostret: polenta med æg og grøntsager
Find flere lækre opskrifter med kyllingekød:
Kyllingefrikadeller med harissa-gulerødder
Kyllingelår med gulerodssalat & hindbær
Rugkernesalat med kylling, ost og vaniljedressing