Din browser er ikke understøttet- Brug en anden.

Fri fragt på ordre over 599 kr – 1-3 dages levering med GLS

Cart 0

Tillykke! Du har opnået fri fragt Du mangler 599 kr for at opnå gratis fragt
Der er ikke flere produkter til salg

Produkter
Brug den med
Du vil måske syntes om?
Subtotal Gratis
Forsendelse, moms og rabatkoder udregnes i kurven

Auberginebåde med miso-glace

Denne servering er virkelig skøn og kan både bruges som forret, tilbehør eller i stedet for en bøf sammen med en fyldig, mættende salat. De bagte aubergine får en herlig smag af umami, som fremhæves af den lækre miso-glace.

Auberginebåde med miso-glace

til 4 personer

Forberedelse /I alt

INGREDIENSER
  • Auberginer

  • 2 auberginer
  • 1 spsk. sesamolie
  • 2 spsk. sesamfrø
  • Korianderblade til servering
  • Miso-glace

  • 1 spsk. mørk miso
  • 1 spsk. kokosnektar (kan erstattes af ahornsirup)
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. sesamolie (kan erstattes af olivenolie)
  • 1 spsk. risvinseddike (kan erstattes af mild hvidvinseddike)
  • 2 fed hvidløg, pressede

Tænd ovnen på 175 grader.
Halvér auberginerne, og skær forsigtigt snit på to led uden at skære gennem skallen, så du får tern på max 1×1 cm. Placér auberginebådene på en beklædt bageplade, og pensl dem med sesamolie. Sæt nu bagepladen i ovnen i 30 minutter, indtil aubeginekødet er helt mørt.
Bland miso, kokosnektar, soya, sesamolie og pressede hvidløgsfed i en skål. Pensl de bagte auberginebåde med miso-glazen, og sørg for, at den kommer ned mellem ternene. Drys med sesamfrø, og sæt igen auberginerne i ovnen i 15 minutter, indtil de er flot gyldne og sprøde i overfladen.
Pynt med korianderblade, og servér.