Hvordan bruges dukkah?
Dukkah kan bruges på på et utal af måder. Prøv det på brød dyppet i olie, som drys på supper eller salater, til panering af kød og meget mere.
Særligt synes jeg, at det er et must som drys, når jeg laver salater med tahindressing, for kombinationen er simpelthen magisk! Sådan en servering er også utrolig lækkert sammen med hjemmelavede falafler.
Jeg holder personligt meget af at bruge nøddedrysset over salater og ristede grøntsager, men det smager også vidunderligt som panering af kød – særligt lam. Derudover kan jeg også anbefale, at du bruger dukkah over en gryderet som min opskrift på afrikansk curry med kylling og peanutbutter.
Inspiration til opskrifter
Jeg bruger nøddedrysset i mange af mine opskrifter. Prøv det eksempelvis på min blomkålssuppe, på langtidsbagtegulerødder, madvafler eller som panering på en lammekølle:
Langtidsbagte gulerødder med dukkah
Madvafler med hummus og bagte rodfrugter