Hvidvinsdampet torsk
Hvidvinsdampet torsk smager dejligt delikat. Det er virkelig en skøn servering, når man får gæster og gerne vil byde på et lidt finere måltid. Og det bedste af det hele? Tilberedningsmetoden kan nærmest ikke slå fejl – fisken bliver altid saftig og utrolig smagfuld.
Det eneste du skal gøre, er at samle torsk og hvidvin i en gryde eller et ovnfast fad. Tilføj citron og friske krydderurter, og så er du garanteret en god smag.
TIP: Prøv også min opskrift på torsk med søde kartofler og feta eller laks med pesto-crust
Linsesalat med rabarbar
Jeg klapper i mine små hænder, når man både kan finde asparges og rabarber i supermarkederne! Hvis du har det på samme måde, er denne skønne linsesalat en fantastisk måde at fejre det på.
Vidste du, at rabarber faktisk er en grøntsag? Jep, det er ganske sandt, og der er altså ingen grund til kun at bruge de syrlige, smukke stængler i det søde køkken.
Til denne salat vendes stænglerne i honning og bages let i ovnen, så deres smag rigtig fremhæves. Resultatet er med til at gøre denne sommerlige linsesalat til noget helt særligt.
TIP: Kan du ikke få asparges og rabarber i supermarkedet? Så prøv min linsesalat med vaniljemarineret mango, der også smager herligt!