Liggende bentræning

Denne liggende bentræning er perfekt, hvis du gerne vil lave en effektiv træning, men ikke har lyst til at springe og hoppe rundt på måtten. Hvad end, det er fordi, du vil skåne dine underboer, eller fordi energien ikke lige er til det. Uanset er jeg sikker på, at du vil synes om denne liggende bentræning. Den får både ben og bagdel til at syre!

 

Træningsvideoen består af pilatesinspirede øvelser målrettet ben og balder. Selvom alt foregår i et roligt tempo, garanterer jeg, du vil kunne mærke det dagen efter. Har du lyst til en større udfordring, kan du bruge ankelvægte eller kombinere videoen med min stående bentræning, der blot kræver 5 minutter ekstra. Jeg elsker selv at lave liggende træninger a la denne, når jeg har svært ved at motivere mig til at træne. Det er som om, de er lettere at overskue efter en lang dag med arbejde. Så det bliver det bedste kompromis, hvor man får bevægelse ind på en overskuelig måde!

 

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

 

TIP: Prøv også mine træningsvideoer med 20 min pilates eller 10 min core træning – og hvis dine ben ikke syrer for meget har jeg også en pilatesvideo for lår og baller

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar