15 min pilates inspireret flow

Her deler jeg et skønt, kort og effektivt pilates inspireret flow. Trænger du til at få dig rørt men har begrænset tid til at få det gjort? Så er denne træningsvideo perfekt! Et skønt flow, når man gerne vil tanke lidt op på energi og få bevæget kroppen. Noget af det jeg elsker ved pilates, er at man føler sig glad, styrket og energifyldt efter. Det giver en den skønneste følelse i kroppen! Så skynd dig at finde din måtte frem og lad os bevæge os lidt sammen.

Her laver jeg et 15 minutters pilates inspireret flow med fokus på bagdelen, der både er effektivt og udfordrende – i et tempo, hvor alle kan være med!

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

 

Hvad er pilates?

Pilates er en træningsform, der har fokus på at styrke kroppen med særligt fokus på et stærkt core. Ens core er en samlet betegnelse for de muskler, der befinder sig omkring ens torso.  I pilates bruger man oftest sin egen kropsvægt og laver rolige bevægelser, som dog er fysisk hårde. Det står altså i stor kontrast til HIIT og andre cardio-baseret øvelser, men er stadig virkelig effektivt, hvis man ønsker at tone sin krop. Prøv dette pilates inspireret flow for at fornemme, hvad pilates helt præcis går ud på.

 

TIP: Prøv også et aften yogaflow  eller pilates for lår og baller

 

gratis pilates træningsvideo

 

TIP: Prøv også min træningsvideo for gravide eller træning for efterfødende.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar