Pilates for lår og baller

Har du nogensinde prøvet at lave pilates for lår og baller? De fleste der har, de ved, at man på ingen måder behøver de helt store hop og spring for at få syren i gang i benene. Man kan virkelig få en effektiv træning for både lår og baller i et lavere intensitetsniveau.

Denne lår- og balletræning er inspireret af pilates. Det er en kort og effektiv træning med øvelser, som toner og styrker lår og baller. Du bruger din egen kropsvægt i simple øvelser, hvor både begyndere og øvede vil få noget ud af træningen.

Videoen kræver ikke andet end en måtte eller et andet behageligt underlag, og den er derfor perfekt til hjemmetræning. Jeg garanterer, at du hurtigt vil kunne mærke syren og blive udfordret.

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

 

TIP: kunne du lide denne video med pilates for lår og baller? Så prøv også mit 20 min pilatesflow eller en 15 min liggende bentræning – og afslut evt. med en stræksekvens

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du benytte playlisten nedenfor:

 

Pilates for lår og baller

Pilates er en skøn træningsform, som jeg holder rigtig meget af. Mange forbinder pilates med at være en blidere træningsform, da øvelserne oftest foregår i et roligere tempo. Men det gør den bestemt ikke mindre effektiv! Pilates kan desuden virkelig være hårdt og udfordrende – det mærkes eksempelvis i denne træningsvideo. Når man laver mange øvelser med fokus på et område, så vil man opleve at det virkelig syrer til. Og det er netop dér man virkelig får arbejdet i dybden og udfordrer sine muskler. Det er altså både sjovt, hårdt og effektivt, så skynd dig at find din måtte frem og lad os bevæge os lidt sammen!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar