Meditation med visualisering

Denne meditation med en simpel visualisering, er en som Emma ofte finder tilbage til. Det er hybrid mellem en bodyscan og en visualisering, hvor du guides gennem dine sanser og dit oplevelsessystem. Den vil hjælpe dig til at ligge dine omstændigheder og bekymringer til side, når du i stedet retter fokus mod visualiseringen. Det kan være med til at skabe et pusterum ved at give dig en pause fra den virkelige verden.

Hvordan du vil opleve visualiseringen kan være meget individuel, og hvis du vender tilbage til meditationen på forskellige tidspunkter af dit liv, kan du også få en ny oplevelse.

Luk øjnene og tag et øjeblik for dig selv. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

TIP: Kunne du lide denne meditation med visualisering? Så prøv også yin yoga, meditationen mærk nu’et eller en gravid venlig arm- og balletræning

 

Hvad er en visualisering i meditation?

Hvis du ikke har prøvet at meditere, hvor man bruger en visualisering, kan det være rart at vide, hvad man går ind til. En visualisering er blot, at man frembringer et mentalt billede i sit sind – ofte ved hjælp af sine sanser. Det kan hjælpe en til at give slip på sine nuværende omstændigheder og søge hen til et sted, der kan give ro, plads og en lille pause fra hverdagen. Visualisering bruges dog på mange måder. Det kan også indebære, at man forestiller sig et mål eller en drøm, som man ønsker at opnå. Med at frembringe mentale billeder, kan man manifestere de ting, man ønsker at opnå. Det kan være en fantastisk øvelse til at forblive målrettet og opnå ens drømme.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar