Yin yoga

Yin yoga er en blid yogaform. Det handler ikke om at opbygge styrke eller at få kontrol over åndedrættet men snarer om at give efter. På både muskler, vejrtrækning og sind.

I yin yoga opholder vi os længere i stillingerne, så vi kan spænde af og strække bindevævet.  Det kan være en udfordring for særligt vores tanker, som kan suse rundt, når der kommer rundt, når der kommer ro på kroppen. Men det er netop en af de vigtige øvelser i yin yogaen.

Rul din måtte ud og tag et øjeblik for dig selv. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

TIP: Kunne du lide denne blide yoga video? Så prøv også mit morgen yogaflow, yoga med fokus på balance eller min meditation – slip bekymringerne

Blid bevægelse med yoga

Rigtig ofte kommer bevægelse desværre til at handle om at presse kroppen. Og selvom det uden tvivl er godt for os, så er det ligeledes vigtigt at få prioriteret lidt kropslig kærlighed gennem blid bevægelse. Til det formål er denne video helt perfekt. Det er en rolig video, hvor man får strukket kroppen lidt og samtidig giver sindet mulighed for at komme ned i gear. Her skal der kun være fokus på øvelsen lige foran dig. Når man retter fokus på netop dét, så får sindet også lov til at hvile lidt.

Hvad er yin yoga?

Som allerede nævnt er yin yoga en blid form for yoga. Man forbinder det ofte med en mere ‘feminin’ tilgang til yoga, da det ikke handler om opbygning af styrke men afspænding og smidighed. I denne type af yoga bliver man desuden længere i stillingerne og derfor foregår yin yoga i et langsomt tempo.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar