Gravidvenlig yin yoga

Denne video inviterer til gravidvenlig yin yoga, som hjælper med at finde ro og få strukket kroppen på en blid og sikker måde. Det eneste du skal bruge er en pude – eller to alt efter behov – og et blødt underlag. På små 25 minutter forkæles den gravide krop med blide, rare stræk. Der er særligt fokus på de områder, der oplever ekstra belastning under en graviditet såsom lænd og hofter.

Rul din måtte ud og tag et øjeblik for dig selv. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

I yin yoga bliver man normalt i de forskellige yoga stillinger længe, men i denne video holdes stillingerne kortere. Det er for at passe ekstra på kroppen, da man bliver blødere som gravid. Man skal derfor være ekstra påpasselig, så man ikke overstrækker kroppen. I stedet arbejdes der med at få aflastet kroppen og komme ned i gear. Gravidvenlig yin yoga er også skøn til dig, der aldrig har prøvet yin yoga før eller dig, som oplever at have en overbelastet krop. Her er der plads til ro og langsomme bevægelser, hvor din krop kan følge med. Husk dog altid at mærke efter og spring en øvelse over, hvis noget føles helt forkert for dig.

TIP: Prøv også en gravidvenligt pilatesflow for arme og benmeditationen – sæt en intention eller et rolig og effektiv pilates flow for gravide

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar