Meditation – Slip bekymringerne

Få mere ro på ved hjælp af denne meditation – slip bekymringerne. I videoen deler vi en meditation, der bruger visualisering. Prøv den, når du har behov for at slippe bekymringer, følelser af angst og tankemylder. Visualiseringen har til formål at bringe vished om, at alt bliver godt igen. Man arbejder med sit sind og får lagt lidt afstand til de bekymringer, der fylder, når man i stedet fokuserer på visheden om, at alt nok skal gå.

 

Rul din måtte ud og tag et øjeblik for dig selv. Rigtig god fornøjelse ♥

 

 

TIP: Kunne du lide denne meditation – slip bekymringerne? Så prøv også min meditation – giv slip eller måske et yogaflow med fokus på balance

 

Hvad er meditation?

Meditation er en øvelse, hvor sindet er i centrum. Man søger ind i sin bevidsthed og arbejder med sit indre, samtidig med at man lukker ydre omstændigheder ude for en stund. Det er en meget afstressende øvelse og er for mange et skønt hvilerum, hvor man kan få lidt ro på en ellers hektisk hverdag. Hvis du har lyst til at prøve meditation for første gang, kan du bruge en guidet meditation som denne. Det kan ofte være rart at have få en hjælpende hånd – eller her: stemme – som du kan rette din opmærksomhed mod. Det gør det lidt lettere, at give slip på naturlig tankemylder.

Har du lyst til at lære mere om meditation, så kan du læse mere om meditation for begyndere lige her.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar