Yoga med fokus på balance

Nyd et dejligt yoga flow med fokus på balance. Gennem vinyasa flows og simple balanceøvelser styrker vi både krop og hjerne. Når man arbejder med balance oplever man fordele såsom større stabilitet og bedre holdning. Selvom du ikke har en god balance, kan du sagtens være med og udfordre dig selv. Her er plads til alle!

Og din krop vil uden tvivl takke dig for at give den lidt kærlighed, tid og bevægelse. Og mon ikke dit sind også kunne bruge en lille pause?

Rul din måtte ud og giv dig selv et skud energi. Rigtig god fornøjelse ♥

Hvis du ønsker musik til din træning, kan du lytte til playlisten ovenfor.

TIP: Prøv også en video med yoga for begyndere, meditation for fokus eller meditation med visualisering, hvis du har brug for lidt ekstra kærlighed til krop og sind.

 

At øve sin balance

I denne video laves yoga med fokus på balance. At arbejde med sin balance er en virkelig god øvelse for både krop og hjerne, der begge skal arbejde sammen for at skabe stabilitet. Med en god balance vil du opleve fordele som en bedre holdning, mindre sandsynlighed for skader og træning af mange muskler på samme tid – også mange muskler, man ellers ikke lige får trænet så meget.

 

TIP: læs også om 3 gode yogastillinger efter en lang arbejdsdag

 

 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar