Træningsvideo: Pilates hjemmetræning uden redskaber

De sidste måneder har jeg delt korte videoer med hjemmetræning på min Instagram-profil. Det startede under corona-lockdown, hvor der blev efterspurgt inspiration til bevægelse, man kunne lave hjemme i trygge rammer. Og træningsvideoerne blev taget så godt imod, at jeg har fået blod på tanden. Derfor vil jeg fremover også dele træningsvideoer på min YouTube-kanal og samle dem her på bloggen. I vil fremover kunne finde videoerne under “træning” i topbaren her på siden.

 

 

Træningsvideo til hjemmetræning

Nedenfor finder du en træningsvideo til hjemmetræning for alle niveauer. Husk at lytte til din krop, og stop op, hvis noget føles forkert og gør ondt. Du vil uden tvivl blive udfordret, og musklerne vil summe af syre, men tempoet er langsomt, så der er god tid til at mærke efter og rette til.

 

 

Pilates hjemmetræning uden redskaber

Træningsvideoen er samling af simple men effektive pilates-inspirerede øvelser. Særligt med fokus på baller, lår og bækkenbund. Videoen er derfor også brugbar for gravide og barslende.

TIP: Prøv også min 2 min planke challenge, en arm- og bentræning eller træning for efterfødende. 

 

Det er en kort og effektiv hjemmetræning på blot 20 minutter. Du kan derfor nemt kombinere den med andre træningsvideoer eller en løbetur, eller du kan bruge den på travle dage, hvor du har lyst til en hurtig omgang bevægelse. Jeg vil anbefale at kombinere den med denne core træning, der samlet giver dig en 30 minutters træning.

Videoen kan laves på stuegulvet helt uden redskaber. Det er en fordel, hvis du har en yogamåtte, men det er bestemt ikke et must.

 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma Martiny

    Har lige prøvet din pilates hjemmetræningsvideo. Den er super god og effektiv! Det ville være skønt hvis du ville lave nogle flere af den slags videoer 🙂

  2. Hej Emma,

    Virkelig en god hjemmetræning! Den skal vidst være en fast del af min træning 🙂 Mange tak!

Skriv en kommentar