Den bedste chili con carne af oksebov
Chili con carne af oksebov er den lækreste simremad! Det er uden tvivl den lækreste chili, jeg nogensinde har lavet. Et vaskeægte luksusmåltid.
Hvis du er vant til at tilberede chili con carne af hakket oksekød, siger jeg dig, du vil få lidt af en aha-oplevelse med denne opskrift.
TIP: Prøv min lækre opskrift på quesadillas som en snack inden middagen
Godt nok tager min chili con carne af oksebov noget længere tid at tilberede, men resultatet er i dén grad det værd. Efter at have simret med de lækre krydderier, bliver okseboven så mør, at kødet nemt kan rives fra hinanden.
Hvis du er ude efter en hurtigere opskrift, kan jeg varmt anbefale min pulled pork af mørbrad, der ikke tager mere end en time fra start til slut.
Tilbehør til chili con carne
Vi serverer ofte retten, hvis vi får mange gæster, for så er det bare at sætte gryden over om formiddagen, og så er den lækreste chili klar til spisetid.
Servér med ris, guacamole, nachos, ekstra grøntsager, eller hvad du synes om. Du kan lave en form for festlig mexicansk buffet, så hver gæst kan samle sin egen skål
Og så må jeg hellere også lige nævne, at retten kun smager endnu bedre dagen efter, så lav endelig en stor portion ?
Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.
Lækre opskrifter på mexicansk inspireret mad
Jeg er vild med det mexicanske køkken og alt tex-mex, så du finder mangee opskrifter på lækker mexi-mad here på bloggen. Prøv eksemepelvis nogle af mine favoritter her: