Nem ristaffel med kylling
Ristaffel med kylling og karry er en rigtig retro klassiker, som mange nok kan huske fra deres barndom. Til måltidet blev ris serveret med en cremet karrysauce med kylling og en masse skåle med alverdens toppings. Det ser dekorativt ud, og så er det altid ekstra festligt, når alle kan ‘pynte’ sin egen tallerken og hapse, hvad de bedst kan lide.
Alt-i-et-fad med kylling, grøntsager og ris
I min opskrift på en nem ristaffel, har jeg lavet en moderne version, hvor jeg tilbereder alt i ét fad. Kylling, grøntsager, ris og karrysauce samles i fadet, og så skal man ellers ikke løfte en finger, indtil retten kommer ud af ovnen. Eller jo – man kan selvfølgelig anrette toppingen, der her består af bananer, rosiner, mangochutney, persille og ristede kokosflager. Du kan også servere peanuts, små æbletern, forårsløg og flere grøntsager til, hvis du synes.
TIP: Prøv også min udgave af den klassisk boller i karry eller en kyllingegryde med hvidvinssauce
Prøv flere nemme alt-i-ret-fad opskrifter
Alt-i-et kyllingefad med polenta og tomater
Risottofad med kylling og fennikel