Opskrift på kyllingegryde med fennikel og grønkål
Denne opskrift på kyllingegryde kan laves med lige de grøntsager, som er i sæson. Her bruger jeg fennikel, grønkål og svampe, der er i sæson netop nu. Det er en både velsmagende og nærende trio. Og så er det også en trio, man kan finde fra danske producenter i efteråret.
Grønkål og fennikel har jeg fundet fra det danske gartneri Månsson, der er en del af paraplybrandet Vores jord – din køkkenhave. Det er et af Danmarks mest innovative gartnerier. De har eksempelvis etableret landets første økologiske biogasanlæg, der bl.a. giver bæredygtig varme til husstande og god gødning til grøntsagerne.
TIP: Prøv også min opskrift på kylling saltimbocca eller fettuchine alfredo med kylling
Tilbehør til kyllingegryde
Som tilbehør til den gode kyllingegryde kan jeg anbefale både kartofler, ris, pasta og brød. Retten kan altså snildt serveres til lige det, du er i humør til. Alt fra en fyldig rodfrugtmos eller kogte kartofler til frisk pasta eller lunt brød. Det er særligt den gode sauce, der gør retten så fantastisk, så alt, der kan bruges til at skovle den op med, er at foretrække 😉
TIP: Prøv også min opskrift på enebærgryde med bagt kartoffelmos eller mørbradgryde med bacon, fløde og champignon eller en klassisk koteletter i fad med lidt ekstra grønt