Yoga for begyndere

Denne video guider dig gennem et simpelt flow med yoga for begyndere. Her kan de fleste være med, også selvom du ikke har tidligere erfaring med yoga. Der stilles ikke de store krav til smidighed, men du vil alligevel mærke, at du får løsnet op i kroppen. Denne video er perfekt, hvis du er nysgerrig på, hvad yoga indebærer – eller blot har lyst til et dejligt, alsidigt flow til kroppen. Alle vil dog få noget ud af flowet, selvom fokus er yoga for begyndere.

Arbejd med din smidighed, din vejrtrækning og skab flow ved at bevæge kroppen gennem solhilsner samt blide stræk.

Rul din måtte ud og gør noget rart for dig selv. Rigtig god fornøjelse ♥

 


Hvis du ønsker musik til din yogarutine, kan du lytte til playlisten ovenfor.

TIP: Prøv også et blidt yin yogaflow, en aftenmeditation eller en meditation for fokus

Yogaflow for begyndere

Der er desværre mange, der holder sig fra yoga, da man hurtigt kan tænke, at man måske ikke er typen til det, eller at man ikke er smidig nok. Men det passer ikke: yoga er for alle – præcis som alle andre bevægelsesformer. Det handler blot om at give det en chance og se, hvad man synes om det.

Dette flow er skønt for at afprøve, om yoga mon kunne være noget for dig. Du får en fornemmelse af de forskellige yogastillinger, solhilsner og kommer ned i kroppen gennem dejlige stræk. Det er super sundt og godt for vores krop at udfordre den på forskellige måder – bl.a. ved at prøve nye bevægelsesformer. Så det kunne være, at du skulle prøve at give yoga en chance?

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar