-
Link kopieret
Æggewraps med laks & avocado
Opskriften, I får her under, er en ultra nem og ganske sund hverdagsopskrift på æggewraps med laks og avocado.
Wrapsene er nemme og hurtige at lave, og så mætter de virkelig skønt. Perfekt som en hverdagsaftensmad eller som et luksusindslag i madpakken.

Hovedret til 4 personer
Forberedelse 20 min /I alt 35 min
INGREDIENSER
Æggewraps
- 6 æg
- 1 tsk. salt
- smør til stegning
Fyld
- 400 g koldrøget laks
- 2 modne avocadoer
- 50 g frisk spinat
- 150 g flødeost naturel
- saft af ½ citron
- friskkværnet peber
Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg 4-6 helt tynde æggewraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør. Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber. Rul wrappen sammen, og servér straks.
Æggewraps med laks
Æggewraps med laks er en herlig hverdagsopskrif og særligt kombinationen af laks og avocado er en sikker vinder. Fyld endelig med hvad du har lyst til - Det kan også anbefales at lave disse wraps med fyld af hummus/halloumi eller pesto/kylling. Wrapsene kan serveres som aftensmad på dage, hvor det gerne skal gå lidt stærk. Og så er de også virkelig gode til madpakken, så lav gerne en ekstra stor portion. Så kan de bruges i dagene efter som et mere proteinrigt alternativt til brød.
TIP: Prøv også denne opskrift på spinatpandekager eller disse grønne kyllingewraps eller crepes med skinke, ost og æg.
Nemme wraps af æg
Disse æggewraps består udelukkende af æg og lidt salt, men de bliver dejligt fleksible og kan sagtens holde på fyldet uden at gå i stykker. De er et rigtig godt og mættende, proteinrigt alternativ til brød.

Find flere opskrifter på opskrifter med æg
- Humshuka – shakshuka på bund af hummus
- Salade niçoise med ristede kartofler
- Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh
- Æggekage med laks, squash og spinat
- Spejlægsreder med gulerod, sprød ost og chia-karse